Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Viikon sovellus: suomalainen SwipeToMeet vähentää kalenterirumbaa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

SwipeToMeet

SwipeToMeet

Kymmenkunta kaverusta haluaa sopia lounastapaamisen. Sopivia aikoja ehdotellaan ristiin rastiin viestiketjussa ja äänestetään verkossa. Kaikilla tuntuu olevan kiire eikä kokonaiskuva hyvistä ajoista ota muodostuakseen. Kuulostaako tutulta? SwipeToMeet on uusi kotimainen sovellus, joka pyrkii automatisoimaan tapaamisten sopimista ja vähentämään kalenterien selaamiseen kuluvaa aikaa.

SwipeToMeetillä käyttäjät voivat sopia tapaamisia useiden ihmisten välillä. Palvelu keskittyy erityisesti mobiilikäyttöön ja kutsuu mukaan syrjimättä eri käyttöjärjestelmien käyttäjät.

Sovelluksen kantava idea on, että se ottaa osan vastuusta pois käyttäjältä. Kun käyttäjä haluaa järjestää tapaamisen, hän valitsee haluamansa ihmiset ja tietyt rajat sille, mihin aikoihin tapaaminen voitaisiin järjestää. Tämän jälkeen SwipeToMeet valitsee sopivia aikoja rajoitusten ja käyttäjän kalenterin perusteella ja lähettää nämä ehdotukset tapaamiskutsuna valituille henkilöille.

Kutsutut saavat asiasta ilmoituksen joko tekstiviestitse tai SwipeToMeet-sovelluksen kautta. Ehdotetut ajat saa sovelluksessa näkyviin omien aikataulujen kera, jolloin sopivien aikojen hyväksyminen ei vaadi sovelluksesta toiseen siirtymistä. Vaihtoehtoisesti sopivat ajat voi hyväksyä mobiiliselaimessa, minkä ansiosta palvelua voi käyttää lähes millä tahansa puhelimella ja myös ilman SwipeToMeet-sovellusta.

Kutsun lähettäjä voi seurata vastausten saapumista sovelluksen kautta. Mikäli joku kutsutuista ei tunnu reagoivan, voi tälle lähettää halutessaan muistutuksen asiasta. Mikäli sopiva aika löytyy, ilmoitetaan asiasta kutsujan lisäksi kaikille kutsutuille. Samalla tapaaminen lisätään SwipeToMeet-sovellusta käyttävien kalentereihin automaattisesti.

Sovelluksen luonne tuo toki käytölle tiettyjä vaatimuksia. Osa sovelluksen hyödystä jää saamatta, jos kutsujen lähettäjä ei pidä mobiilikalenteriaan ajan tasalla. Lisäksi SwipeToMeet ei toistaiseksi osaa valita enemmistölle sopivaa aikaa, vaan tähtää aina siihen, että koko porukka saadaan paikalle. Kyseinen toiminnallisuus voi kuitenkin olla luvassa tulevaisuudessa.

SwipeToMeet on tällä hetkellä saatavilla Google Play -kaupassa. Lisäksi sovellus on julkaistu iOS-laitteille, mutta se vaikuttaa vielä olevan Applen arvioitavana. SwipeToMeetin pitäisi kuitenkin ilmaantua App Storeen lähiaikoina.

Päivitys 10. kesäkuuta: Myös iOS-sovellus on nyt saatavilla. Löydät sen App Storesta.

SwipeToMeetin on kerrottu olevan toistaiseksi hieman rajatussa esijulkaisussa, eli sovellus saattaa pyytää käyttäjältään tunnusta. Mikäli kohtaat tämän kyselyn, pääset käyttäjäksi Mobiili.fin lukijoille tarkoitetulla tunnuksella ”mobiili”.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. iPhone sovellus on myös nyt saatavilla: https://itunes.apple.com/in/app/swipetomeet/id996409597

    XVHZ koodilla pääsee heti kokeilemaan.

    • Niko Haikala

      Tattis bongauksesta, lisätään linkki artikkeliin.

Tuoreimmat jutut