Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Xiaomin uusi halpapuhelin on nyt tilattavissa myös Suomeen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Xiaomi Mi 4i

Xiaomi Mi 4i

Xiaomi julkisti huhtikuussa Mi 4i -älypuhelimen, joka on edullisempi versio yhtiön Mi 4 -lippulaivasta. Xiaomi julkaisi puhelimen ainoastaan Intiassa ja muilla Aasian markkinoilla. Nyt puhelimen tilaaminen on kuitenkin helppoa lähes kaikkialla maailmassa, kiitos kolmannen osapuolen verkkokaupan.

Uniqbe on Hongkongista ponnistava verkkokauppa, joka toimittaa tavaraa eri puolille maailmaa. Sen sivuilta löytyy monenlaista elektroniikkaa ja joukkoon on eksynyt myös yksi Xiaomi-laite.

Valkoinen Xiaomi Mi 4i maksaa Uniqbessä 240 dollaria eli noin 220 euroa. Laitteen hinnan päälle täytyy toki maksaa myös postikulut. Tarjolla on useita toimitustapoja. Halvimmillaan puhelimen saa Suomeen TNT:n välityksellä 27 dollarilla eli noin 25 eurolla.

Xiaomi ei toistaiseksi myy puhelimiaan itse Euroopan tai Amerikan markkinoilla. Sen sijaan yhtiö toimittaa näille markkinoille muita lisälaitteita toukokuussa avaamansa verkkokaupan kautta. Laitteiden ja mukana olevien Euroopan maiden valikoima on vielä rajallinen, mutta uusi kauppa enteilee kuitenkin Xiaomin suuntaavan jatkossa entistä enemmän Aasian ulkopuolelle.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. zige

  Ikävä pilata teiän ilo mut Xiaomin laitteita on saanut e-ville:ltä jo kuukausia. Löytyy mm. Mi4, Mipad, MiNote sekä monia Xiaomin lisätarvikkeitakin. Lisäksi löytyy jopa Nokian N1-tabletti.

 2. juujika

  ”Valkoinen Xiaomi Mi 4i maksaa Uniqbessä 240 dollaria eli noin 220 euroa. Laitteen hinnan päälle täytyy toki maksaa myös postikulut.”

  Eikös tollahinnalla tule jo tullimaksut ja alv?

  • Kalle

   Tullimaksua ei varmaankaan tarvitse maksaa jos lähettävät HongKongista.

 3. Joni

  Mitenkäs noi radiotaajuudet tämän puhelimen kanssa Suomessa? Elikkä mites noi 3g ja 4g verkot toimii?

Tuoreimmat jutut