Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ZenFone Selfie paljastettiin – 13 megapikselin etukamera lasertarkennuksella

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

ZenFone Selfie on saatavilla useissa väreissä

ZenFone Selfie on saatavilla useissa väreissä

Asus on esitellyt Taiwanin Computex-messuilla lukuisia uusia laitteita. Eräs näistä oli erityisesti omakuvaajille suunnattu ZenFone Selfie, joka nimensä mukaisesti panostaa etukameraansa isolla kädellä.

ZenFone Selfiessä on 13 megapikselin kamera sekä etu- että takapuolella. Molemmat kamerat on varustettu tupla-LED-salamoilla ja lasertarkennuksella. Etukameran aukon koko on f/2.2, kun taas takakamerassa on hieman valovoimaisempi f/2.0-aukko. Lisäksi kuvaajille on tarjolla useita sovellustyökaluja, kuten Selfie Panorama ja kasvokuvien ehostukseen tarkoitettu ZenUI Beautification.

Laitteen 5,5-tuumainen 1920 x 1080 pikselin näyttö on Asuksen mukaan istutettu kompaktiin runkoon, jollainen löytyy yleensä viisituumaisista puhelimista. Corning Gorilla Glass 4:llä suojatulle näytölle luvataan 178 asteen katselukulmat.

ZenFone Selfien sisuksissa hyrrää kahdeksanytiminen ja 64-bittinen Snapdragon 615 -järjestelmäpiiri. Piirivalinnalla Asus pyrkii saavuttamaan hyvän tasapainon suorituskyvyssä ja akkukestossa.

Julkaistu tiedote jättää kuitenkin tarkemmat tekniset tiedot sekä hinnan ja saatavuuden epäselviksi. Näistä Asus kertonee siis myöhemmin tänä vuonna. ZenFone Selfien lisäksi ensiesittelynsä sai ZenWatch 2 -älykello.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. hat

  Selfie on tulevaisuuden ilmiö

  • Hapeli

   Selfie on jo nykypäivän ilmiö.
   Itse en tuota ilmiötä ymmärrä.
   Mutta onneksi kaikkea ei tarvitsekaan…

 2. Jake123

  Selfie-panoraama… Yhdistäiskö se etu- ja takakameran, vai ottaako vaan laajemman kuvan ja entistä isomman nenän selfitettävälle…?

 3. kroisantti kekkonen

  Näissä kaikissa selfiepuhelimissa on melko samat speksit.