Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huippu-Lumia tulossa kaarevalla näytöllä Galaxy S6 edgen tyyliin?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung esitteli viime vuonna Galaxy Note Edgen, jonka näyttö taittuu oikealle reunalle. Tänä vuonna Edge-sarja sai jatkoa Galaxy S6 edgen muodossa, jonka näyttö taipuu molemmille reunoille – kuitenkin vähemmän kuin Note Edgessä. Microsoftilla näyttäisi olevan suunnitteilla älypuhelin, jonka näyttö taipuu kummallekin reunalle.

Steve Hemmerstoffer on julkaissut Twitter-tilillään kuvan Windows Phone -älypuhelimen prototyypin näyttölasista. Kuvassa näkyy näyttölasin vasen reuna, jossa näyttö on hieman taipunut. Suurin osa ihmisistä käyttää kuitenkin puhelintaan oikealla kädellä, minkä vuoksi näyttö taipunee myös oikealle reunalle, jos reunanäytöllä on joitakin toiminnallisuuksia.

Näyttölasi on kuitenkin taipunut sen verran paljon, että kyseessä ei voi olla 2.5D -näyttölasi, joka pyöristyy reunoilta hieman. 2.5D-lasia on käytetty useissa Lumia-malleissa.

Microsoft saattaisi näytön osalta työskennelle yhdessä LG:n kanssa. Huhujen mukaan LG piti suljetun esittelytilaisuuden yhteistyökumppaneilleen tänä vuonna CES-messuilla. LG esitteli muille valmistajille juurikin reunoille kaarevia näyttöjä, jotka sopivat älypuhelimiin.

Mielenkiintoa kuvassa herättää myös proto.nokia.com -teksti. Puhelimen kehitystyö lienee aloitettu jo yli vuosi sitten, kun matkapuhelintoiminta oli vielä Nokialla.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. eetulii

    Samsung piti suljetun näyttelyn tänä ja viime vuonna noteb esittelyn aikana. Huhuissa oli että siellä esiteltiin taitettavia puhelimia ja tabletteja. Todennäköisesti oli Project V. Toivotaan että Samsungilta tulis semmonen kyllä se oli pakko ostaa kun tulee kerrankin jotain uutta.

Tuoreimmat jutut