Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Viikon sovellus – Valopilkku toi taksit tälle vuosikymmenelle

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

ValopilkkuMonien mielestä suomalainen taksijärjestelmä on jäänyt ajastaan jälkeen, kun Uberin kaltaiset kilpailevat järjestelmät fiksuine mobiilisovelluksineen ovat lyöttäytyneet markkinoille. Taksiliitto teki kuitenkin ryhtiliikkeen ja julkaisi huhtikuussa mobiilisovelluksen, joka tuo taksin tilaamisen nykyaikaan.

ValopilkkuValopilkku on varsin tuore sovellus, jolla asiakas voi maksuttomasti tilata taksin haluamaansa paikkaan ja aikaan ja seurata tilauksensa etenemistä. Enää ei siis tarvitse vain soittaa taksikeskukseen ja sen jälkeen jäädä arvailemaan, saapuko kyyti. Sovellus kertoo reaaliajassa, miten tilaus etenee.

Valopilkku

Valopilkku otettiin huhtikuussa käyttöön Tampereen, Hämeenlinnan ja Vaasan seuduilla, ja toukokuussa se otettiin käyttöön pääkaupunkiseudulla Taksi Helsingin ja Lähitaksin toiminta-alueilla. Valopilkun toimintaa laajennetaan jatkossa niin, että sovelluksen on määrä kattaa koko maa vuoden loppuun mennessä.

Valopilkku on saatavilla niin Android-, iOS– kuin Windows Phone -laitteille. Sovellus on maksuton ja taksien tilaaminen ilmaista, mutta sovelluksen rekisteröinti tapahtuu lähettämällä 0,30 euron hintainen tekstiviesti.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. ISOH

  Kuolleena syntynyt sovellus, kuka ottaa nykypäivänä käyttöön soveluksen jonka käyttöönottaminen maksaa? EI kukaan.

  • Veke

   Taksilla on varaa ajaa, mutta 0,3€ rekisteröintimaksu on liikaa? Ei kai siinä sitten auta muu kuin soittaa taksikeskukseen tai jättää ajamatta.

   Homma on mennyt absurdiksi, mistään ei olla valmiita maksamaan yhtään mitään. Joku pari euroa mobiilisovelluksesta on nykyään kai jo ”ryöstöä” useimpien mielestä. Uskomatonta touhua. Pikkuhilujahan nuo ovat. Minä maksan hyvästä kamasta mielelläni.

   Toisaalta maksetaan vitonen kahvikupista silmää räpäyttämättä tms.

   • wele

    Itsekkin mieluummin maksan 2.50e per fonecta haku, kuin se 20cnt jota sovelluksen käyttöönotto maksaa

 2. Jake123

  Kerrankin näppärän oloinen sovellus.
  Jollain on välähtänyt!
  Tän otan käyttöön, vaikka ei tällä periferia-kolkan (Turku) vielä toimikaan kaiketi, muttku käyn sentään noilla kehittyneemmilläkin alueilla toisinaan …Vaasassakin ja Helsingissä

 3. TKV

  Hyvin epäonnistunut maksumalli, paljon parempi olisi ollut esim. 0.50€ hintalappu itse sovellukselle kuin maksullinen tekstiviesti.
  Valtaosa taksimatkoista kun liittynee työhön ja useiden firmojen liittymistä on maksulliset tekstiviestit estetty. Valitettavan huonosti tuntuu monopoli tuntevan asiakaskuntansa.

  • wele

   Ei mene kaupantarjoajalla osuutta, mieluummin maksan tekstiviestillä.

 4. sepso

  Hieno sovellus!

Tuoreimmat jutut