Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung Grand Neo Plus myyntiin: 140 euron puhelin jättinäytöllä, Android KitKatilla ja neliydinsuorittimella

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

samsung grand neo plus

Samsung on julkaissut Intiassa uuden Grand Neo Plus -mallinsa. Puhelin on jatkoa aikaisemmin julkaistulle Grand Neolle ja tarjoaa noin 140 euron hinnallaan hyvää vastinetta rahoille. Teknisiltä ominaisuuksiltaan puhelimessa on viiden tuuman TFT-näyttö 480 × 800 pikselin resoluutiolla. Suorittimena toimii 1,2 GHz:n neliydinsuoritin, jonka mallinimeä Samsung ei ole erikseen määritellyt. Virtansa puhelin saa 2100 mAh:n akusta ja käyttöjärjestelmänä toimii Androidin hieman vanhempi 4.4 KitKat -versio.

Muiden teknisten ominaisuuksien ohella Grand Neo Plussasta löytyy sekä kahden megapikselin etukamera että viiden megapikselin takakamera. Muistin osalta puhelimessa on sisäistä tallennusmuistia kahdeksan gigatavua ja RAM-muistia gigatavun verran. Lisäksi tallennusmuistia on mahdollista laajentaa erillisellä microSD-kortilla.

Suomenkielisistä nettikaupoista Grand Neo Plussaa myy tällä hetkellä ainakin Pixmania 150 euron hinnalla. Vielä toistaiseksi on epäselvää aikooko Samsung tuoda puhelimen laajemmin myyntiin Suomessa. Samsungilla on tällä hetkellä myynnissä myös samaan hintaluokkaan kuuluva Galaxy Core Prime -puhelimen, joten yhtiö haluaa mahdollisesti välttää kilpailun omien mallien välillä.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. tarkennus

  Pixmania on ranskalainen kauppa.

  • Erik Österman

   Kiitos tarkennuksesta. Kohta ”suomalaisista kaupoista” muutettu muotoon ”suomenkielisistä nettikaupoista”.

 2. LaDeX

  Mistä lähtien 5″ ruutu on ollut jättinäyttö? Oletin otsikosta että tässä olisi joku rapiat 6″ oleva ruutu.

  • Erik Österman

   Alle 150 euron puhelimissa yli viiden tuuman näytöt ovat kyllä harvassa. Vaikka ehkä ”iso näyttö” olisi ollut tähän vähän osuvampi termi.

 3. Jaa?

  Hyvää vastinetta rahalle? Vastaavaan hintaan saa paljon parempia puhelimia.

 4. Esa

  Ram muistia 1 Gb ei riitä

Tuoreimmat jutut