Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suurinäyttöinen LG G4 Stylus tulee Suomeen ilmoitettua vaatimattomammalla kameralla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

LG G4 Stylus

LG G4 Stylus

LG julkisti eilen kaksi uutta G4-älypuhelinta. Kyseessä olivat kynällä varustettu G4 Stylus ja perusversiota pienempi G4c. Tänään yhtiö tarkensi Suomeen saapuvien G4 Stylus -laitteiden tietoja.

Kuten aiemmin kerroimme, G4 Stylus on saatavilla useana eri versiona. Versiosta ja markkina-alueesta riippuen puhelimen järjestelmäpiiri, takakamera ja tuetut mobiiliverkot voivat vaihdella.

Alunperin LG ilmoitti, että Pohjoismaissa saataville tulee 13 megapikselin takakameralla varustettu G4 Stylus. Tänään yhtiö on kuitenkin tarkentanut, että todellisuudessa Pohjoismaissa lanseerataankin kahdeksan megapikselin kameralla varustettu versio.

Nähtävästi 13 megapikselin kamera on saatavilla vain rajoitetuilla markkinoilla. Samoin puhelimen muut tekniset tiedot vaihtelevat eri maiden välillä, eikä Suomeen tulevan G4 Styluksen tarjonta ole vielä kaikilta osin selvillä. LG:n mukaan Pohjoismaissa lanseerattavan G4 Styluksen tarkat tekniset tiedot ilmoitetaan lähempänä laitteen kesäjulkaisua.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut