Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Honor Holly saapui Suomeen – ”Parhaat tekniset ominaisuudet hintaluokassaan”

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Honor Holly

Honor Holly

Huawei on Honor-brändillään panostanut viime aikoina Suomeen oikein toden teolla. Aiemmin markkinoille saapui Honor 6, joka säväytti halvalla hinnallaan ja kovilla teknisillä ominaisuuksillaan. Nyt kauppoihin on saapunut myös edullinen Honor Holly, jonka valtteja on hyvä hinta-laatusuhde.

Suomi oli ensimmäisiä maita, johon Honor Holly saapui myyntiin. Hintaa puhelimella on vain 140 euroa, mutta tallennustilaa on jopa 16 gigatavua, mikä on paljon kyseisessä hintaluokassa.

Laitteessa on viiden tuuman IPS LCD -kosketusnäyttö 1280×720 pikselin tarkkuudella. Hollyn sisuksissa sykkii Mediatekin neliytiminen MT6582 -järjestelmäpiiri 1,3 gigahertsin taajuudella ja RAM-käyttömuistia on gigatavun verran. Kuvien napsiminen onnistuu kahdeksan ja kahden megapikselin kameroilla ja akun koko on 2 000 milliampeerituntia. Puhelimen fyysiset mitat ovat 142,2 x 72,3 x 9,4 mm ja painoa sillä on 156 grammaa. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 4.4 KitKat Emotion UI 2.0 -käyttöliittymällä.

Honor 4X

Honor 4X

Huawei tulee myös päivittämään Honor 6 -älypuhelimensa uuteen Android 5.0 Lollipopiin kesällä. Päivitys tuo mukanaan paljon uusia ominaisuuksia ja uudistetun käyttöliittymän. Päivityksen on tarkoitus tulla saataville kesäkuun aikana.

Aiemmin esitellyt Honor 4X- ja Honor 6+ -älypuhelimet ovat tulossa lähiaikoina Suomen markkinoille. Honor 4X:n on tarkoitus tulla myyntiin tämän kuun lopulla 200 euron hintaan. Honor 6+ tulee myyntiin toisen neljänneksen aikana 400 euron hintaan. Voit lukea Honor 4X:stä ja 6+:sta lisää aiemmista jutuistamme. 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut