Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung Galaxy J5:n tekniset ominaisuudet vuotivat – tällainen on J-sarjan toinen jäsen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Galaxy J1

Samsung Galaxy J1

Samsung on viime aikoina tuonut markkinoille uusi älypuhelinsarjoja. Esimerkiksi Galaxy E- ja Galaxy A-sarjat ovat jo ehtineet markkinoille eri puolilla maailmaa. Samsung esitteli jonkin aikaa sitten uuden, edullisen Galaxy J1 -älypuhelimen. Nyt Galaxy J-sarja saanee uuden jäsenen. Se selviää GFXBench -testiohjelman kautta. 

Galaxy J5 tulisi olemaan keskihintainen laite. Laitteen etupuolella sijaitsisi viiden tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus olisi 1280×720 pikseliä. Puhelimen sisuksissa sykkisi Qualcommin Snapdragon 410 -järjestelmäpiiri 1,2 gigahertsin taajuudella. Käyttömuistia olisi 1,5 gigatavun verran ja tallennustilaa kahdeksan gigatavua.

12 megapikselin takakameralla voisi kuvata parhaimmillaan Full HD -tasoista videokuvaa. Samaan kykenee viiden megapikselin etukamera – tuskin kuitenkaan yhtä laadukkaasti. Käyttöjärjestelmänä Galaxy J5:ssä olisi Android 5.0 Lollipop TouchWiz -käyttöliittymällä.

Yhtiöltä on tulossa Galaxy J-sarjaan myös J7 -älypuhelin. Se olisi astetta kookkaampi kuin Galaxy J1. Laitteessa olisi 5,5 tuuman HD-näyttö, kahdeksanytiminen Marvel PXA1936 -järjestelmäpiiri, 1,5 gigatavua RAM-muistia sekä 13 ja viiden megapikselin kamerat.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Henrik

    Miten tämä J sarjan Galaxy mallit erovat Galaxy A ja E teknisesti tai ominaisuuksiltaan?.Prosessorista löytyy ainakin eroa.

  2. Henrik

    Prosessorista löytyy ainakin eroa, Snapdragon 410.

Tuoreimmat jutut