Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Koko Star Wars -saaga saapuu digitaalisiin kauppoihin – Google Play, iTunes ja kumppanit mukana

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

The Star Wars Digital Movie Collection

Star Wars eli kotimaisemmin Tähtien sota on kiistatta eräs maailman tunnetuimpia elokuvasarjoja. Kuuden osan mittaiseksi kasvanut saaga on nähnyt vuosien varrella useita julkaisuja useissa eri kokonaisuuksissa ja videoformaateissa. Nyt kaikki Tähtien sota -elokuvat julkaistaan ensimmäistä kertaa digitaalisina versioina.

Saataville tulevat kaikki kuusi pääsarjaan lukeutuvaa elokuvaa:

  • Episodi I – Pimeä uhka
  • Episodi II – Kloonien hyökkäys
  • Episodi III – Sithin kosto
  • Episodi IV – Uusi toivo
  • Episodi V – Imperiumin vastaisku
  • Episodi VI – Jedin paluu

Listan kolme viimeistä elokuvaa muodostavat alkuperäisen Tähtien sota -trilogian, joka julkaistiin 70- ja 80-lukujen aikana. Ensimmäiset kolme elokuvaa listalla taas julkaistiin vuosituhannen vaihteen ympärillä.

Ilmoituksen perusteella Star Wars Digital Movie Collection saapuu myyntiin useimmille digitaalisille kauppapaikoille maailmanlaajuisesti. Näihin lukeutuvat muun muassa iTunes, Amazon ja Google Play. Saataville tulevat kaikki kuusi elokuvaa sekä joukko ylimääräistä sisältöä, joka saattaa tosin vaihdella myyntipaikan mukaan.

Digiversiot julkaistaan tulevana perjantaina 10. huhtikuuta, mutta ennakkotilauksia voi jo halutessaan tehdä. iTunesissa elokuvien kappalehinnoiksi on asetettu 16,99 euroa, mutta useimmissa tapauksissa elokuvat on myös mahdollista ostaa yhteispakettina hieman alennettuun hintaan.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut