Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus Onen Lollipop-päivitykset viivästyvät

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Tuore OxygenOS-logo jatkaa tuttua OnePlus-muotokieltä

Tuore OxygenOS-logo jatkaa tuttua OnePlus-muotokieltä

OnePlus One -puhelimien Lollipop-päivitykset myöhästyvät aiemmin ilmoitetusta aikataulusta, eivätkä saavu maaliskuun aikana. Yhtiön edustaja David kertoi Redditin Ask Me Almost Anything -sessiossa, että sekä Oxygen OS että CyanogenMod 12S vaativat vielä hyväksyntäkierroksen, ennen kuin ne voidaan laittaa käyttäjille jakoon, eikä tämä onnistu enää maaliskuun aikana.

Aikataulu on venynyt jo kertaalleen, ja aiemmin tässä kuussa kerrottiin, että Android 5.0 Lollipop saapuisi OnePlus Onelle maaliskuun aikana. Tulossa on sekä uusi versio alkuperäisestä CyanogenMod-käyttöjärjestelmästä, että OnePlusin itse kehittämä, täysin uusi käyttöjärjestelmä, nimeltään Oxygen OS. Syynä Oxygen OS:n kehittämiselle on OnePlusin ja Cyanogenin välien rakoilu. Valmistaja on kertonut kehittävänsä Android Lollipopin pohjalta uuden version, joka on tuttuun tapaan kevyt ja virtaviivainen sekä laajasti käyttäjän muokattavissa.

Reddit-keskustelun perusteella sekä CyanogenMod 12S että Oxygen OS ovat käytännössä valmiit, mutta niiden pitää saada vielä viimeiset hyväksynnät. Päivityksistä CyanogenMod tulee saataville over-the-air -päivityksenä, eli suoraan puhelimen asetusten kautta asennettavana, mutta uusi Oxygen OS pitää erikseen ladata ja asentaa tietokoneen avulla.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi