Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kiinalaisvalmistajalta kaksi huippuluuria – tällaisia ovat ZTE Nubia Z9 Max ja Z9 mini

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

ZTE Nubia Z9 mini ja ZTE Nubia Z9 Max

ZTE Nubia Z9 mini ja ZTE Nubia Z9 Max

Kiinalainen älypuhelinvalmistaja ZTE on julkistanut kaksi uutta huippupuhelinta, kertoo verkkosivusto Anzhuo. Uutuudet ovat viime vuonna julkistettujen Nubia-huippumallien luonnollisia seuraajia. Suomessa ZTE:n älypuhelimia on nähty vain muutamia ja nekin ovat sijoittuneet edulliseen hintaluokkaan. Uutuuksien kovat tekniset ominaisuudet ja luultavasti suhteellisen halpa hinta olisi varmasti valtti myös Suomen maaperällä.

ZTE Nubia Z9 Max

Nubia Z9 Maxissa on suuri 5,5 tuuman Full HD -kosketusnäyttö. Puhelin erikoistuu äänentoistoon, koska AK4375 -äänisuorittimen ansiosta se tukee 7.1 -surroundia. Myyntivaltteihin kuuluu reunaa kiertävä titaanireunus, jonka päällä on ohut kerros alumiinia. Premium-tuntumaa luo myös lasinen takakuori.

ZTE-Nubia-Z9-Max-and-Z9-mini (1)Puhelimen nopeudesta huolehtii Qualcommin Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on kolme gigatavua RAM-käyttömuistia. 16 gigatavun tallennustilaa voi tarvittaessa laajentaa microSD-muistikortilla. Z9 Maxista löytyy myös 16 ja kahdeksan megapikselin kamerat, 2 900 milliampeeritunnin akku ja Android 5.0 Lollipop -käyttöjärjestelmä Nubia UI 2.8 -käyttöliittymällä.

ZTE Nubia Z9 mini

Vaikka puhelimen mallinimessä on sana mini, ei se kuitenkaan ole älypuhelimien pienimmästä päästä. Sen viiden tuuman kosketusnäytön tarkkuus on 1920×1080 pikseliä. Z9 minin sisuksissa sykkii Qualcommin 64-bittinen Snapdragon 615 -järjestelmäpiiri. Laitteessa on 16 gigatavua tallennustilaa, kaksi gigatavua käyttömuistia, 2 900 milliampeeritunnin akku ja 16 ja kahdeksan megapikselin kamerat.

Uutuuksien ohella myyntiin tulee laaja valikoima vaihdettavia takakuoria. Jos lasi ei miellytä käyttäjää, voi hän ostaa esimerkiksi puisen tai kankaisen takakuoren.

Miltä kuulostaa?

ZTE-Nubia-Z9-Max-and-Z9-mini ZTE Nubia takakuoret

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Juha

    Kuulostaa siltä, että kiinalaiset on ottaneet HW:n teon hyppysissä tanakasti. Paras rauta tulee nykyään selkeästi Kiinasta. Softa seuranneet jossain vaiheessa perässä. ..

Tuoreimmat jutut