Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Facebookilta uusi toiminto: haluatko palata ajassa takaisin?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Facebookin On This Day tuo esiin muistoja menneiltä vuosilta

Facebookin On This Day tuo esiin muistoja menneiltä vuosilta

Facebook tuo palvelunsa osaksi uuden toiminnon, joka nostaa esiin vanhoja muistoja vuosien takaa. Englanniksi Facebook on nimennyt uuden mahdollisuuden nimellä ”On This Day”.

Toiminto tulee näyttämään käyttäjille vanhoja postauksia kyseiseltä päivämäärältä aiemmilta vuosilta. Esiin voivat nousta pari vuotta vanhat kuvat tai Facebook-päivitys neljän vuoden takaa.

Facebook ei ole keksinyt uuden toimintansa ideaa aivan itse, vaan mahdollisuutta voidaan pitää melko suorana kopiona startup-yritys Timehopin palvelusta. Timehop on ehtinyt jo yli neljän vuoden ikään ja on kerännyt muutamia miljoonia käyttäjiä omalle palvelulleen, joka myös nostaa esiin vanhoja somessa jaettuja päivityksiä, mutta useammista eri palveluista – Facebookista, Twitteristä, Instagramista, Foursquaresta ja niin edelleen. Facebookin tuore palvelu rajoittuu luonnollisesti vain Facebook-päivityksiin.

Facebook on kertonut uuden toimintansa tulevan saataville vaiheittain muutamien seuraavien päivien aikana globaalisti. Kaikille käyttäjille se ei siis välttämättä vielä näy. Palvelu tulee löytymään osoitteesta facebook.com/onthisday, minkä lisäksi se tuodaan esille myös Facebookin eri valikoihin ja muun muassa hakuun.

Lisäksi tarjolle tulee myös mahdollisuus liittyä päivittäisen On This Day -muistutuksen tilaajaksi, jolloin joka päivä jatkossa saa ilmoituksena viestin aiempien vuosien sen päivän tekemisistä Facebookissa – jos niitä siis on.

Facebookilla uskotaan ja toivotaan, että käyttäjät löytävät uuden toiminnon kautta menneiltä vuosilta sellaisia postauksia, jotka he voivat nostaa esiin uudelleenjakamalla ne. Näin koko Facebookin käyttö jälleen lisääntyy ja syventyy.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut