Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin kevään tabletit saavat Microsoft Officea ja yritysratkaisuja

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung logo kylttiSamsung ja Microsoft aikovat laajentaa yhteistyötään, mikä tarkoittaa muun muassa lisää esiasennettuja sovelluksia tuleviin Samsung-laitteisiin. Yhteistyökuvioillaan Samsung ja Microsoft haluavat kosiskella niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaita.

Jo aiemmin yhtiöt kertoivat, että uudet Galaxy S6- ja S6 edge -puhelimet saavat esiasennettuina OneNote-, OneDrive- ja Skype-sovellukset. Lisäksi puhelimien ostajat saavat käyttöönsä 100 gigatavua tallennustilaa OneDrive-pilvipalvelusta. Nyt Samsung kertoo, että aikeissa on tämän vuoden alkupuoliskolla esiasentaa valikoituihin Android-tablettimalleihin Microsoftin Office-sovelluksia, eli Word, Excel ja PowerPoint, samaisten OneNote-, OneDrive- ja Skype-sovellusten lisäksi.

Yritysasiakkaille Samsung hehkuttaa ammattikäyttöön suunniteltuja kolmea erilaista versiota Microsoftin Office 365 -tilauspalvelusta. Office 365 sisältää muun muassa selainpohjaisen pääsyn Office-ohjelmiin ja pilveen tallennettuihin tiedostoihin, kalenterin, sähköpostin sekä videoneuvottelumahdollisuudet. Lisäksi Samsung nitoo pakettiin oman KNOX-tietoturvaratkaisunsa, joka pitää visusti erillään samalle laitteelle asennetut viihde- ja hyötysovellukset.

Samsung kertoi yhteistyöstä omassa Samsung Tomorrow -blogissaan, mutta ei eritellyt tarkemmin, mitkä tabletit Microsoftin sovelluksia tulevat saamaan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. walle

    M$ syöpä leviää Samsungin laitteisiin. Onneksi on vaihtoehtoja.

Tuoreimmat jutut