Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei Mate7 Mini saamassa ”näkymättömän” sormenjälkitunnistimen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Huawei Mate7 Mini vasemmalla

Huawei Mate7 Mini vasemmalla

Sormenjälkitunnistimet ovat tulleet älypuhelimiin kovaa vauhtia ja monien valmistajien lippulaivaälypuhelimista löytyy tällä hetkellä sormenjälkitunnistin. Samsung on käyttänyt esimerkiksi Note 4:ssä ja Galaxy S5:ssä pyyhkäisyeleellä toimivaan tunnistimeen, kun taas esimerkiksi Apple ja Huawei on käyttänyt kosketuspohjaista – käytettävyydeltään parempaa – sormenjälkitunnistinta.

Kiinalainen verkkosivusto cnBeta on kertonut tietoja Huawein tulevasta älypuhelimesta. Huawei Mate7 Mini olisi viime vuonna julkistetun Ascend Mate7:n niin sanottu Mini-versio. Sen sormenjälkitunnistin olisi ”näkymätön”. Se sijaitsisi puhelimen takapuolella kameran alapuolella, mutta tunnistimelle ei ole erikseen rajattu tiettyä aluetta. Sormi vain asetetaan suurin piirtein tunnistimelle.

Mate7 Mini muistuttaisi ulkoisesti todella paljon Ascend Mate7:ää. Sen näyttö olisi kuitenkin 1,3 tuumaa pienempi eli 4,7 tuumaa. Näin ollen se kilpailisi muun muassa iPhone 6:n ja Xperia Z3 Compactin kanssa samassa kokoluokassa.

Huawein tulevan Mini-puhelimen muista teknisistä tiedoista ei ole vielä tarkempia tietoja. Sen näyttö kuitenkin lienee HD- tai Full HD -tasoa ja järjestelmäpiirinä toimisi yhtiön oma suoritin.

Huawei Mate7 Mini

Huawei Mate7 Mini

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi