Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC One M9:n julkaisu siirtyi viallisen ohjelmiston vuoksi

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HTC One M9

HTC One M9

HTC One M9:n oli tarkoitus saapua kauppoihin tänään yhtiön kotimaassa Taiwanissa. Puhelimen julkaisua on kuitenkin siirretty jonkinlaisen ohjelmisto-ongelman vuoksi. Tilanteesta kertoi Focus Taiwan.

HTC on Focus Taiwanin mukaan varmistanut julkaisun siirron. Yhtiö kertoi työstävänsä parhaillaan uutta päivitystä puhelimelle ja lupaa tuoda One M9:n saataville Taiwanissa ”niin pian kuin mahdollista”.

Joidenkin 32 gigatavun version ennakkotilanneiden kerrotaan saaneen HTC-liikkeeltä tekstiviesti, jossa ilmoitettiin viivästyksestä. Kyseiset viestit kertoivat puhelimen julkaisun siirtyvän tästä maanantaista perjantaihin 20. maaliskuuta saakka.

64 gigatavun mallien julkaisun taas kerrottiin siirtyvän pidemmälle, lähelle kuukauden loppua. Viivästysten takana olevasta ohjelmistoviasta ei ole tarkkoja tietoja. Eräs lähde kertoi kuitenkin vian voivan johtaa laitteen käynnistyksen epäonnistumiseen.

Suomessa One M9 saapuu kauppoihin 31. maaliskuuta. Toivoa sopii, etteivät HTC:n ohjelmistoa vaivaavat ongelmat häiritse laitteen julkaisua meillä tai muualla maailmassa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut