Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple tarjoaa suoran lähetyksen illan tilaisuudestaan – täytätkö sinä vaatimukset?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Applen mediatilaisuus 9.3.Apple pitää tänään kevään ensimmäisen lehdistötilaisuutensa. Odotettavissa on ainakin saatavuus- ja hintatietoja tulevasta Apple Watchista. Tilaisuus alkaa Suomen aikaa kello 19.

Kiinnostuneimmat voivat seurata tilaisuutta suorana, sillä Apple tarjoaa tapahtumasta livesyötteen. Tuttuun Apple-tapaan videosyöte ei kuitenkaan ole avoin kaikille, vaan sen katsomiseen tarvitaan tietyt Apple-laitekokoonpanot.

Mac-käyttäjät pääsevät videon pariin, kunhan heidän Safari-selaimensa on vähintään versiota 5.1.10. Samoin OS X -käyttöjärjestelmältä vaaditaan vähintään versio 10.6.8. Vaihtoehtoisesti videon katselu onnistuu iOS 6.0:aa tai sitä vanhempaa versiota hyödyntävillä mobiililaitteilla. Myös Apple TV avaa ovet tilaisuuden pariin, kunhan kyseessä on toisen tai kolmannen sukupolven laitekappale vähintään 6.2-ohjelmistolla varustettuna.

Apple Watchin odotetaan olevan illan kohokohta, mutta on hyvin todennäköistä, että Apple esittelee älykellon ohella myös jotain muuta. Huhuissa liikkuvat muun muassa monet uudet MacBook-versiot.

Mikäli tilaisuuden seuraaminen suorana ei tunnu mielekkäältä tai ei sovi aikatauluusi, voit luonnollisesti palata myöhemmin Mobiili.fi-sivustolle. Raportoimme tuoreeltaan kaikista illan tärkeistä Apple-paljastuksista.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Kairaaja

  En taida täyttää vaatimuksia. Olen keskituloinen ja hinta/laatu tietonen…

  • Asd

   Olen pienituloinen opiskelija, joka käy koulussa ja sen ohella töissä 20h/vko. Olen hinta/laatutietoinen ja omistan näillä perusteilla Applen iPhonen ja Macbookin, sillä ne ovat laatutavaraa, jota keneltäkään muulta ei saa ja helpottavat elämää ja opiskelua.

  • vekeee

   Miksi sitten ostat muovista markettikamaa, jos olet hinta/laatutietoinen?

   • Kynä Hukkanen

    Eiku Asd nimenomaan ostaa Applen tuotteita eikä mitään muovisia PC/Android leluja.

    Tulipa samalla mieleen, kaveri oli käynyt joskus muinoin jollain alihankkijalla Shenzhenin reissulla joka oli tehnyt runkoja MacBookeihin. Meinas että pähkähullu yritys, joutuivat laittamaan yli 100 CNC jyrsintä, helpommalla olisi päässyt jos ois jyrsinyt yhden muotin ja puristanut sillä miljoonan muovikuorta.

    • Juhannuspukki

     Niin ostaakin. vekeee vastasi Kairaajalle.

 2. wele

  Tyhmää tuo applen rajoitus tässä asiassa.
  Itseäni kiinnostaisi katsoa lähetys muttei löydy vaadittija laitteita.

 3. Vili

  Tänään pääsee katsomaan isolta ruudulta tilaisuutta, kun tuli jouluna tuo Apple TV hommattua.

  Jos muuten lähetys tänäpäivänä streamattaisiin kaikille halukkaille vetäisi se todennäköisesti linjat aivan tukkoon. Näiden Applen tilaisuuksien suosio on räjähtänyt käsiin ja nykyiselläänkin saa pelätä, että pysyykö streami päällä vai alkaako bufferointi. Toivottavasti tänään kaistaa on varattu tarpeeksi.

  • Juhannuspukki

   Totta. Edellinen iPhone-julkistus oli aluksi aivan tukossa.

 4. tk

  Apple pysyy tyylilleen uskollisena ja rajoittaa jopa mainoslähetyksensä vain suljetun ekosysteeminsä laitteille. Mutta eiköhän tosi applefanit pysty tämänkin kääntämään jotenkin hienoksi ja fantastiseksi asiaksi.

  • Vili

   Helposti pystyy, kaistaa enemmän, suurempi todennöisyys, että pystyy tilaisuuden katsomaan ilman bufferointia ja katkoksia. Näissä on sellaiset määrät katsojia nykyään, että aina saa jännittää että saako tilaisuutta edes katsottua.

   • LaDeX

    Samsungin tilaisuudet lähetetään Youtuben kautta. Ei ole kaistasta puute :)

    • Vili

     Tää onki huomattavasti parempilaatuinen. Katon tätä nyt 60″ telkulla ja katsoin myös sen samsungin niin aika ero on tässä.

 5. applettaja

  ”Vaihtoehtoisesti videon katselu onnistuu iOS 6.0:aa tai sitä vanhempaa versiota hyödyntävillä mobiililaitteilla.”
  Onkohan tuossa virhe? Eiköhän katselu onnistu mieluumminkin iOS 6.0:aa tai sitä UUDEMPAA versiota hyödyntävillä mobiililaitteilla…

 6. LaDeX

  ”Vaihtoehtoisesti videon katselu onnistuu iOS 6.0:aa tai sitä vanhempaa versiota hyödyntävillä mobiililaitteilla. ”

  No eipä sitten kovin moni Applen mobiilikäyttäjä voi katsella ;)

Tuoreimmat jutut