Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huokea Moto E sai uudenvuoden kunniaksi uuden version – lisää vauhtia ja väriä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Toisen sukupolven Moto E

Toisen sukupolven Moto E

Viime viikolla Motorola vihjasi julkistavansa 25. helmikuuta, eli tänään, jotain uutta. Odotusten mukaisesti yhtiö on nyt paljastanut yllätyslaatikoidensa sisällön: uuden sukupolven Moto E -älypuhelimen, joka parantaa edeltäjäänsä verrattuna monin tavoin.

Uuden Moto E:n pääparannus ovat nopeat 4G LTE -yhteydet. Vähemmän verkkovauhtia kaipaavia silmällä pitäen puhelin tulee kuitenkin saataville myös vaatimattomampana 3G-versiona.

Muilta ominaisuuksiltaan uuden sukupolven Moto E tarjoaa 4,5 tuuman näytön 960 x 540 pikselillä, neliytimisen ja 1,2 gigahertsin Snapdragon 410 -järjestelmäpiirin, yhden gigatavun käyttömuistia, kahdeksan gigatavua muistikortilla laajennettavissa olevaa tallennustilaa ja 2390 milliampeeritunnin akun. 3G-versiosta löytyy tosin Snapdragon 410 -piirin sijaan Snapdragon 200.

Puhelimen takana on viiden megapikselin kamera ja etupuolella taas VGA-tasoinen kamera. Käyttöjärjestelmä on vähemmän yllättäen Android 5.0 Lollipop.

Tuttuun Motorola-tapaan uusi Moto E panostaa myös ulkonäön kustomointiin. Lähtökohtaisesti puhelin on musta tai valkoinen, mutta lisää väriä saa halutessaan uusilla Motorola Bands -nauhoilla tai Grip Shells -kuorilla. Oheistuotteiden värivaihtoehtoja ovat esimerkiksi vadelmanpunainen ja turkoosi.

Uusi Moto E julkaistaan tästä päivästä eteenpäin yhteensä yli 50 maassa. Yhdysvalloissa puhelimen hinnaksi on asetettu 149 dollaria. Euroopan hintatietoja ei toistaiseksi ole paljastettu.

Toisen sukupolven Moto E

Toisen sukupolven Moto E mustana

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hannes

    Otsikkoa sen verran korjaan, että kun puhutaan uuudestavuodesta tarkoitetaan juhlaa, mutta mikäli kyseessä on uusi vuosi kirjoitetaan sanat erikseen. Eihän tolla kylläkään oo mitään merkitystä, kun olin nähtävästi ainoo, joka ton huomas. :D

Tuoreimmat jutut