Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kahden muotoilijan konseptivideo antaa esimakua Samsung Galaxy S6:sta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Kuvakaappaus Galaxy S6 -konseptivideosta.

Kuvakaappaus Galaxy S6 -konseptivideosta.

Kun Samsung Galaxy S6:n sekä sen mahdollisen sisarmallin, Galaxy S Edgen, julkaisuun on enää reilu viikko, on huhuja ja vuotokuvia nähty jo melkoisesti. Nyt Ivo Maricin ja Jermaine Smitin konseptivideo kerää yhteen huhut ja vuotokuvat ja antaa esimakua siitä, miltä Samsungin seuraavat huippupuhelimet saattaisivat näyttää.

Kyse on siis kahden fanin tekemästä videosta, joka perustuu näilläkin sivuilla julkaistuihin vuotokuviin sekä Samsungin laitteiden yleiseen muotokieleen, mutta ensi viikolla esiteltävät puhelimet saattavat hyvinkin olla varsin lähellä videolla nähtyjä tietokonemallinnuksia.

Huhujen mukaan Samsung Galaxy S6:ssa käytetään pyöreäreunaista alumiinirunkoa ja lasista takaosaa. Suojakotelovalmistajien vuotojen perusteella laite on 6,91 millimetriä paksu, ja takakamera on hieman takaosasta koholla. Laitteen sisältä odotetaan löytyvän Samsung Exynos 7420 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-muistia sekä Android 5.0 Lollipop -käyttöjärjestelmä.

Vuotokuvia ja muita aiempia artikkeleitamme Galaxy S6:sta pääset näkemään täältä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Henrik

    Galaxy S6 Edge (kuvan konseptimalli) malli näyttää myös tuon videopätkän perusteelta erittäin tyylikkäältä (toivottavasti on lopullinen tuotantoon tuleva versio). ;)
    Samoin tämäkin: http://mobiili.fi/2015/02/19/one-m9n-tekniset-tiedot-varmentuivat-mukana-yksi-yllatys/

  2. V

    On se vaan kaunis.

Tuoreimmat jutut