Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sisäpiiristä kajahtaa: LG G4 julki huhtikuussa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

LG G3

LG julkisti G3:n viime vuoden toukokuussa

Jo aiemmin saatujen tietojen mukaan LG ei aio esitellä uutta G4-lippulaivaälypuhelintaan maaliskuun MWC 2015 -tapahtumassa. Nyt The Korea Times tietää kertoa, että yhtiö suunnittelee ajoittavansa huippumallin paljastuksen huhtikuulle.

Lähteiden mukaan LG päätti olla julkistamatta uutta huippupuhelintaan MWC:ssä. Syyksi annettiin epäsuotuisa kilpailutilanne. Samsung esittelee Galaxy S6 -puhelimensa MWC:ssä, eikä LG halua lähteä suoraan esittelykilpailuun Samsungin kanssa. Yhtiö odottaa siis lähteiden mukaan rauhassa, että tuote on valmis ja hetki on oikea.

LG:n mobiiliosaston johtaja Cho Juno aikoo kuitenkin The Korea Timesin mukaan puhua MWC:ssä toimittajille yhtiön liiketoimintastrategiasta. Lisätietoja tulevista julkaisusuunnitelmista saatetaan siis saada tuolloin.

Toistaiseksi lähteet eivät kuitenkaan osaa kertoa tarkkaa huhtikuun päivää, jona LG aikoo julkistaa G4:n. Ajankohta tarkentunee MWC:n ympärillä. Itse MWC-tapahtumassa LG:n on aiemmin kerrottu keskittyvät puettavan teknologian esittelyyn.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Mokia

    OiOi..

    Se olisi taas luurin vaihto siis edessä.

    G3 –> G4

Tuoreimmat jutut