Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG paljastaa uuden älykellon MWC:ssä – täysin metallinen huippumalli pyöreällä kellotaululla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

LG Watch Urbane

LG Watch Urbane

LG ilmoitti paljastavansa uuden älykellon Mobile World Congressissa maaliskuun alussa. LG Watch Urbane -nimellä kulkeva malli on yhtiön ensimmäinen täysin metallinen luksustason Android Wear -laite. LG:n mukaan kello on nimensä mukaisesti suunnattu sivistyneille käyttäjille, jotka kaipaavat elämäänsä sekä tyyliä että teknistä loistoa.

Watch Urbane jatkaa tiiviisti aiemmin julkaistun G Watch R:n jalanjäljissä. LG:n mukaan G Watch R oli kuitenkin suunniteltu aktiivisemmalle käyttäjälle. Watch Urbane on designiltaan virallisempi, profiililtaan hoikempi ja sopii siksi tyylitietoiselle käyttäjälle sukupuoleen katsomatta.

Watch Urbane rakentuu G Watch R:stä tutun 1,3-tuumaisen P-OLED-näytön ympärille. Näytönreunukset ovat kuitenkin tällä kertaa kapeammat. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko pyrkii jäljittelemään perinteisiä luksuskelloja. Värivaihtoehdoiksi tarjotaan hopeaa ja kultaa. Lisäksi LG haluaa vahvistaa klassista ulkonäköä hillityillä 22 millimetrin nahkarannekkeilla. Rannekkeen voi toki vaihtaa mihin tahansa saman kokoluokan rannekkeeseen.

Metallirungon sisältä löytyy 1,2 gigahertsin Snapdragon 400 -järjestelmäpiiri, 512 megatavua RAM-muistia, 4 gigatavua tallennustilaa, 410 milliampeeritunnin akku ja tietysti Android Wear -käyttöjärjestelmä. Lisäksi Watch Urbane on pölyn- ja vedenpitävä IP 67 -luokituksen mukaisesti.

”LG Watch Urbanen design on täydellinen vastine G Watchille ja G Watch R:lle, jotka on suunniteltu enemmän arkiseen ja aktiiviseen käyttöön”, LG:n toimitusjohtaja Juno Cho toteaa. Tarkemmin kello esitellään MWC 2015 -tapahtumassa. Hinta- ja saatavuustietoja kuullaan siis myöhemmin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Juha

    Näyttää hyvältä joo.

Tuoreimmat jutut