Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sonylta ei sittenkään Xperia Z4:ää? Tulossa vasta syksyllä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Oletettu Xperia Z4 konseptikuvassa

Oletettu Xperia Z4

Mobile World Congress lähestyy huimaa vauhtia ja eri valmistajat valmistautuvat pitämään ehkäpä vuoden suurimmat julkistustilaisuutensa. Sony ei huhujen mukaan kuitenkaan pitäisi mitään suurta tilaisuutta, vaan kääntäisi katseensa tulevaan, kertoo Xperia Blog. 

Sonylta on huhuttu jo pitkään uutta Xperia Z4 -lippulaivaälypuhelinta, mutta sitä ei kuitenkaan nähtäisi MWC:ssä – mahdollisesti syksyllä. Sonyn nykyinen lippulaivaälypuhelin Xperia Z3 julkistettiin vain reilut puoli vuotta Xperia Z2:n jälkeen. Nyt näyttäisi siltä, että yhtiö siirtyisi vanhaan menetelmään, jossa uusi lippulaivaälypuhelin julkistettiin aina kerran vuodessa. Tätä kaavaa noudattavat useimmat älypuhelinvalmistajat.

Xperia Z3 julkistettiin viime syyskuussa IFA-messuilla, joten voi olla hyvinkin mahdollista, että Xperia Z4 näkee päivänvalon vasta seuraavilla messuilla. Voi tietenkin olla, että Sony pitää erillisen julkistustilaisuuden tulevalle lippulaivaälypuhelimelleen.

Vaikka Sony ei julkistaisikaan uutta huippupuhelintaan, tulee MWC:n anti olemaan mielenkiintoinen. Tällä hetkellä huhut pyörivät paljon Samsung Galaxy S6:n ja Galaxy S6 Edgen sekä HTC One (M9):n ympärillä.

Mitä mieltä olette? Tekeekö Sony järkevästi hidastaessaan julkistussykliään?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hannes

    Järkevää on! Enpä mä ainakaan tahdo, että juuri, kun oon ostanu uusimman mallin tulee vielä parempi ja oman puhelimen hinta tippuu.

Tuoreimmat jutut