Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung Galaxy S6 piipahti suorituskykytestissä – teknisiä tietoja ja korkeita kykypisteitä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Galaxy S6:n tekniset tiedot vuotaneiden AnTuTu-testitulosten mukaan

Galaxy S6:n tekniset tiedot vuotaneiden AnTuTu-testitulosten mukaan

MyDriversin mukaan Samsung Galaxy S6 on nähty AnTuTu-suorituskykytesteissä. Testien tuloksena olemme saaneet sekä puhelimen tekniset tiedot että yksityiskohtia laitteen järjestelmäpiirin suorituskyvystä.

Puhelin kulkee testidokumenteissa nimellä SM-G925W8. Sarjanumeron rakenne on ennestään tuttu muun muassa taannoisesta kotimaisen Samsung-sivuston vuodosta. Tämän huomioon ottaen onkin hyvin mahdollista, että MyDriversin tiedoista poiketen kyseessä onkin Galaxy S Edge. Tällä ei kuitenkaan pitäisi olla väliä, sillä sisuksiltaan S6:n ja S Edgen odotetaan olevan hyvin samanlaisia.

Mikäli tuoreisiin AnTuTu-tuloksiin on luottaminen, näyttää uusien Galaxyjen järjestelmäpiiriksi varmistuneen Samsungin oma Exynos 7420. Muiksi tiedoiksi kerrotaan 5,1 tuuman näyttö 2560 x 1440 pikselillä, 32 gigatavun tallennustila, 3 gigatavun RAM-muisti sekä 20 ja 5 megapikselin kamerat. Huhutut tiedot ovat kuitenkin eläneet viime kuukausien varrella huomattavasti, eli nämäkin tulokset kannattaa ottaa vastaan hieman varauksella.

Teknisten tietojen ohella tuoreet AnTuTu-dokumentit listaavat Exynos 7420 -piirin saamat testipisteet eri kategorioissa ja vertaavat niitä Exynos 5433 -piirin tuloksiin. Eniten pesäeroa Exynos 7420 näyttäisi ottavan 3D-laskennassa. Kaiken kaikkiaan pisteitä kertyi 60 978 kappaletta, mikä on sangen kova tulos. Toki puhelimen käyttöjärjestelmän optimointi tulee vaikuttamaan itse laitteen suorituskykyyn ja käyttökokemukseen.

Exynos 7420:n suorituskykypisteet vuotaneiden AnTuTu-testitulosten mukaan

Exynos 7420:n suorituskykypisteet vuotaneiden AnTuTu-testitulosten mukaan

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Toni

  Next Iphone killer. Single core testissä Samsungin core vei Iphonen coren.Käyttöliittymäkin uudistetaan Nexus laitteiden tasolle ja turhat bloatwaret poistetaan. Tosta tulee vielä kova puhelin.

  • akzuh

   Sepä nähdään. Itse en henkilökohtaisesti jaksa uskoa tuohon. Eikä yllätä jos vie uusi cpu, kuitenkin A8 julkaisusta on 4kk. Ihmettelisin jos ei uusi cpu pärjäisi, kun kuitenkin lippulaiva mallia haetaan.

  • Henrik

   Kamera on varustettu toivottavasti kehittyneemmällä (Samsungin omalla optiikalla),kuin Galaxy S5 mallissa ja samoin Smart OIS optinen kuvanvakain. Kaksois-LED salama vielä niin Avot!. :)

 2. Toni

  Musta vähän tuntuu että vaikka S6 olis KAIKIN puolin parempi kuin mikään muu puhelin, ostajia ei silti löydy niin paljon kuin pitäis. Olen havainnu saman Sonyn puhelimissa, teknisesti ja muutenkin hyvä puhelin mut ei ostajia.

  • akzuh

   Hinta se vaan ratkaisee androidi puolella. Androidia saa hyvällä raudalla etuusesti ettei kannata isojen valmistajien lippulaivoja ostella kun saa lähes 2 vastaavaa luuria siihen hintaan.

  • Vili

   Jos tuote on paras niin kyllä sille ostajat löytyy, en jaksa uskoa, että s6 voi olla kaikin puolin parempi kuin muut, niin hyvää puhelinta ei olekkaan. Toisissa on toiset asiat paremmin ja toisissa toiset, kokonaisuus ratkaisee, se on monen asian summa.

   Sony ei myy koska se ei ole paras android laite. Jos voit valita parhaan android luurin tai valita vähän huonomman niin kyllähän melkein kaikki ottaa sen ns parhaimman, näin ollen se toinen hyvä luuri jää myynnittä. Se on sitä perus android maailmaa kun ei ole mitään millä erottua, siksi on aika vaikea kilpailla sillä hyvälläkin laitteella, sen pitää olla paras. Ihan sama se on windows phone maailmassa, ei kellää muulla kun nokialla ollut mitään mahdollisuuksia myydä wp luureja koska kaikki jotka halus wp luurin valitsi nokian joka oli paras.

   • Toni

    En sanonu Sonyn olevan paras puhelin, vaan hyvä.

    • Vili

     Sanoinkin samsungista niinkuin sinäkin. ”Musta vähän tuntuu että vaikka S6 olis KAIKIN puolin parempi kuin mikään muu puhelin, ostajia ei silti löydy niin paljon kuin pitäis”

     Ja totesin vielä perään sonyn tapauksessa, että hyvä ei riitä koska joku toinen tarjoaa parempaa.

     • JiiPee83

      Mikähän mahtaa sitten olla se paras android puhelin? Aivan se on pitkälti makuasia.

 3. Pukki...

  Samsungin suurimpana ongelmana eivät ole puhelimen speksit vaan sen toimivuus. Tämän asian kautta tullaan taas perinteiseen windowsin ongelmaan. Sama käyttöjärjestelmä pitäisi toimia muiden yhtiöiden tekemissä raudoissa lähes loputtomilla komponenttikombinaatiolla. Samoin androidin pitäisi tehdä sama mobiilipuolella. Osassa laitteita se toimii paremmin kuin toisissa. Paras taso jää silti saavuttamatta siitä syytä että softaa ei pystytä optimoimaan tiettyyn rautaan. Samsungin lisäongelmana tässä on ollut vielä omat androidin päälle rakennetut kikkareet. Tässä taas Applella on selkeä etu joka näkyy hyvin testeissä joissa testataan laitteiden todellista käyttöä. Niinkuin Alan Mackay totesi: ”People who are really serious about software should make their own hardware”.

 4. Miksu

  Ehkä samsung on nyt ottanut oppia näistä Alan Mackayn sanoista, koska ottavat käyttöön pelkästään oman exynos raudan eikä snapdragonia ollenkaan.

Tuoreimmat jutut