Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG nostaa panoksia – G3:n ostajille virtuaalilasit kaupan päälle

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

VR for G3

VR for G3

LG yhdistää voimansa Googlen kanssa ja ottaa ensiaskeleensa virtuaalitodellisuuksien maailmaan. Yhtiö tarjoaa nimittäin tästä kuusta eteenpäin ilmaiset VR-lasit kaikille uusille G3-älypuhelimen ostajille. Kampanjasta kertoi CNET.

G3:n virtuaalilasit – nimeltään yksinkertaisesti VR for G3 – perustuvat Googlen halpoihin, pahvista valmistettuihin Cardboard-laseihin. Materiaali on kuitenkin vaihtunut muoviin. Tuttuun tapaan LG:n virtuaalilasit käyttävät näyttönään G3-puhelinta. Lasien avulla asiakas voi käyttää Google Playsta löytyviä VR-sovelluksia ja -pelejä.

LG markkinointijohtaja Chris Yien mukaan LG:n kampanja on vasta alkua virtuaalitodellisuusliikkeelle. Yie painottaa, että aiemmin kyseinen tekniikka on ollut kallista ja valtakäyttäjien saavuttamattomissa.

VR for G3 on LG:n tapa vastata Samsungille, joka julkaisi viime vuonna omat Gear VR -virtuaalilasinsa. Samsungin tuote on toteutettu yhteistyössä Oculus VR:n kanssa. Gear VR on tarkoitettu käytettäväksi Galaxy Note 4 -älypuhelimen kanssa. Samsungin lasit maksavat kuitenkin noin 200 euroa, mikä on huomattavasti kaupanpäällisiksi tarjottavia LG:n laseja enemmän.

LG:n VR-kampanja aloitetaan tässä kuussa ”tietyillä markkina-alueilla”. Lasien lisäksi G3-ostajat voivat ladata ilmaisen virtuaalitodellisuupelin nimeltään Robobliteration.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Kari

  KUulostaa hyvältä, pakko ostaa.

  • Usron

   Not sure if serious :D

   Suomessa saa kaupan päälle lämmintä kättä – hyvänä päivänä.

 2. dieappleandmicrosoft

  Samsungilla on sellainen tarjous että kun ostaa note 4 saa kaupan päälle Gear VR virtuaalilasit. Mutta valitettavasti tätä ei ole Suomessa:(. Mutta saattaa olla että tulee:)

Tuoreimmat jutut