Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Xperia Z4:stä vuotokuvia – tätä on luvassa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Xperia Z4:n väitetty etuosa

Xperia Z4:n väitetty etuosa

Sonylta odotetaan uutta lippulaivaälypuhelinta Xperia Z4:ää. Se tullaan huhujen mukaan julkistamaan maaliskuun alussa Mobile World Congersissa Barcelonassa. Kiinalaisen Weibon kautta on julkaistu kuvia Z4:n väitetystä etuosasta. Kuvien perusteella puhelimeen on tulossa ohuet näytönreunukset.

Uudet vuotokuvat paljastavat, että Sony ei ole muuttamassa juurikaan kehuttua designiaan tulevassa älypuhelimessaan. Kokonaisuudessaan Xperia Z4:n odotetaan olevan fyysisiltä mitoiltaan astetta Xperia Z3:a pienempi.

Xperia Z2- ja Z3 -älypuhelimissa on eteenpäin suunnatut stereokaiuttimet. Xperia Z3:ssa stereokaiuttimille oli erilliset kolot näytön ylä- ja alapuolilla. Z4:ssä kuitenkin palattaisiin Z2:n muotoiluun, missä kaiuttimien reiät olivat vain pienet, huomaamattomat vaot rungon ja näyttölasin välissä ylä- ja alalaidoissa.

Z4:n tekniset ominaisuudet olisivat markkinoiden terävintä kärkeä. Pinnan alta löytyisi Qualcommin tehopiiri Snapdragon 810, jonka tukena olisi jopa neljä gigatavua RAM-muistia. Huhujen mukaan näytön koko olisi 5,2-5,5 tuumaa. Laitteesta tehtäisiin kaksi erilaista versiota, joista toisessa olisi QHD-näyttö ja toisessa Full HD -näyttö. Tarkemmalla näytöllä varustettu versio olisi matkalla Yhdysvaltain markkinoille, kun taas eurooppalaiset saisivat tyytyä Full HD -näytölliseen versioon.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut