Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Qualcomm paljastaa: nämä valmistajat tuovat Snapdragon 810 -puhelimia markkinoille tänä vuonna

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Qualcommin Snapragon-logoMobiililaitteiden järjestelmäpiirimarkkinoita on suurilta osin hallinnut Qualcomm. Yhtiön tuorein piiri on 64-bittinen ja kahdeksanytiminen Snapdragon 810, joka tullaan näkemään tänä vuonna useissa markkinoiden kärkeä edustavissa älypuhelimissa. Ensimmäisiä 810-piiriä hyödyntäviä laitteita ovat LG G Flex 2 ja Xiaomi Mi Note Pro. Qualcommin uusin uutiskirjoitus listaa kuitenkin useita muita laitevalmistajia, joilta on odotettavissa Snapdragon 810 -laitteita ”tulevina viikkoina ja kuukausina”.

Eräs yhteistyötä vuonna 2015 jatkava valmistaja on Motorola. Puheenjohtaja Rick Osterloh vakuuttaa, että Snapdragon 810 auttaa Motorolaa venyttämään rajoja entistä kauemmas ja ilahduttamaan asiakkaita uusia valintoja tarjoavilla laitteilla.

Samoin Sonyn Gen Tsuchikawa vannoo Snapdragonin nimeen. ”Asiakkaamme vaativat jatkuvasti enemmän Xperia-laitteiltaan”, Tsuchigawa toteaa. ”Olemme innoissamme Snapdragon 810:n uusista kyvyistä ja odotamme innolla yhteistyötä uusien Xperia-laitteiden parissa myöhemmin tänä vuonna.”

Näiden lisäksi ainakin Oppo ja Microsoft ovat varmistaneet tuovansa markkinoille uusinta Snapdragonia hyödyntäviä laitteita tänä vuonna. Edestakaisin seilanneet ylikuumenemishuhut eivät siis näytä vähentäneen Qualcomm-yhteistyökumppanien listaa. Yhtiön laskujen mukaan suunnittelun alla on yhteensä yli 60 erilaista ”premium-tason” mobiililaitetta, jotka rakentuvat Snapdragon 810:n ympärille.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Ei voi olla totta

  Ylikuumenemishuhuhan on Samsungilta lähtöisin, joka ”yllättäen” haluaa käyttää omaa prosessoriaan eikä kilpailijan prosessorin väittäminen paremmaksi muutenkaan edistäisi oman prosessorin myyntiä.

  • JOKUNEN

   VAU MIKÄ SALALIITTOTEORIA ITSEKÖKEKSIT VAI SAITKO SAMSUNGILTA TIEDON SUORAAN!!!!! JES JES JEESSSSSS

   • wele

    Tottahan se on. Harvoin kukaan on kilpailijaa kehunut paremmaksi, jos aikoo omia tuotteitaan myydä ;)