Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Akkukestoa tavoittelemassa – tämän älykellon kerrotaan jaksavan viikon yhdellä latauksella

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Asus Zenwatch

Asus Zenwatch

Asus julkaisi ensimmäisen ZenWatch-älykellonsa viime vuoden syksyn aikana. Nyt yhtiö on vihjannut, että seuraava ZenWatch saattaa yksinkertaisempaa tekniikkaa hyödyntämällä saavuttaa jopa viikon mittaisen akkukeston. Aikeista kertoi Focus Taiwan.

Asuksen puheenjohtaja Jonney Shih kertoo, että ZenWatch on tarkoitettu nimenomaan älypuhelimen kumppaniksi ja sellaisena siinä on paljon parantamisen varaa. ”Kumppanilaitteena kellon suorittimen ja käyttöjärjestelmän tuli olla yksinkertaistetumpia, jotta voin käyttää laitetta jopa seitsemän päivän ajan kahden päivän sijaan”, Shih selittää.

Aikeissa on siis ZenWatchin suoraviivaistaminen ja sitä kautta käyttöaikojen merkittävä korottaminen. Kyseessä voi olla ihan kannattavakin suunnittelulähtökohta tilanteessa, jossa useat älykellot pyrkivät tarjoamaan lähes puhelintason toimintoja akkukestosta tinkien. Toisaalta Focus Taiwan mainitsee, että tulevaan kelloon odotetaan puheluominaisuuksia, mikä on hieman ristiriidassa yksinkertaistamisajatuksen kanssa.

Shihin kerrotaan myös paljastaneen, että toisen sukupolven ZenWatchin julkaisun suunnitellaan tapahtuvan vuoden 2015 kolmannella neljänneksellä. ZenWatchin lisäksi luvassa saattaa olla pari muutakin ”rannelaitetta” halvempaan hintaluokkaan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. keila

  Loppujenlopuksi fiksua puhetta. Pitkä akkukesto ominaisuuksista tinkien on ehkä juuri se, jolla älykellot lyövät läpi. Mielestäni ei ole järkevää koittaa pakata älypuhelimen ominaisuuksia kelloon, koska jokaisella se puhelin kuitenkin taskussa on. Puheominaisuuteen en ota kantaa, hyvät ja huonot puolensa. Itseäni en näkisi pitämässä rannetta korvallani, ehkä joku sitten näkee..

 2. Toni

  Kestää pidempään kuin 3h :)

 3. Kairaaja

  Kuulostaa jo paljon fiksummalta kuin applen vastaava.

 4. akzuh

  Hauska miten tääl dissataan apple watchin akun kestoa vaikkei kys laitetta ole vielä edes markkinoilla.

   • akzuh

    Valoja päälle. Vai pidätkö huhuja aina todellisena totena?

    • Niko

     En, mutta linkkasin vain mihin kommentoijat viittaavat.

     • akzuh

      Niin, kyllä. Mut hauska se on, kuinka huhuja pidetään totena. Vaikka en itsekkään kyllä usko, että apple watchin akku mahdottomia kestääkään. Vuorokausi riittäisi itselle, kuinkaan nykyistä rannekelloakaan käytä nukkuessa. Enkä näe itselle tärkeänä seurata mitään nukkumista, eiköhän jokainen tiedä kuinka levollisesti yönsä on nukkunut.