Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nyt saa Lumiaa tosi halvalla: Lumia 530 dumpataan alle 50 euron

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Gigantti myy Lumia 530:n "loppuerän" vain 49 euron hintaan. 26. tammikuuta alkaneen tarjouksen pitäisi olla voimassa ainakin 1. helmikuuta asti.

Gigantti myy Lumia 530:n ”loppuerän” vain 49 euron hintaan. 26. tammikuuta alkaneen tarjouksen pitäisi olla voimassa ainakin 1. helmikuuta asti.

Uuden Lumia-puhelimen saa nyt kaupasta jo alle 50 eurolla. Suomen markkinoilla Lumiat ovat painuneet näin edullisimpien Android-puhelinten hintojen tasolle tai jopa allekin.

Myös K-citymarketissa Lumia 530 siirrettiin aleen viime viikolla

Myös K-citymarketissa Lumia 530 siirrettiin aleen viime viikolla

Alle viidenkymmenellä eurolla Lumiaa myy Gigantti, joka tänään laski Lumia 530:n hinnan vain 49 euroon. Vasta syyskuussa markkinoille saapuneen Lumia 530:n hinta laskee nyt hurjalla tavalla, koska ilmeisesti se on jo poistumassa markkinoilta. Gigantin ohella Lumia 530:n alelaariin on ehtinyt jo heittämään esimerkiksi ainakin K-citymarket, joka myös mainosti puhelinta vain 55 euron hintaan viime viikon loppupuolella.

Tavallinen edullisemmasta päästä oleva hinta Lumia 530:lle on yhä vajaat 70 euroa jälleenmyyjillä, jotka eivät ole vielä lähteneet dumppaamaan varastojaan tyhjiksi puhelinmallista.

Nokia Lumia 530 julkistettiin vasta heinäkuussa ja se tuli myyntiin reilut neljä kuukautta sitten, mutta nyt on jo uutta putkessa. Microsoft julkisti toistaiseksi julkistushinnoiltaan edullisimmat Lumia-mallit, Lumia 435:n sekä Lumia 532:n, parisen viikkoa sitten. Lumia 532 muistuttaa hyvin läheisesti Lumia 530:tä, mutta RAM-muistia on tuplasti eli yksi gigatavu. Esimerkiksi Windows Phone 8.1, neljän tuuman kosketusnäyttö sekä viiden megapikselin kamera ovat säilyneet ennallaan Lumia 530:stä tuttuina.

Tarkkaa yksityiskohtaista tietoa uutuuksien myyntiintulon ajankohdasta Suomessa ei vielä ole. Jos halpa Lumia kiinnostaa, kannattaakin nyt suunnata Lumia 530 -kaupoille. Alle 50 euron hintaansa nähden Lumia 530 tarjoaa kelvon vastineen rahalle. Tuore 49 euron tarjoushinta tarkoittaa puhelimen arvonlisäverottoman hinnan olevan jo alle 40 euroa, kun Lumia 435:n julkistuksen yhteydessä sen hinnaksi ennen veroja kerrottiin 69 euroa. Vastaavasti heinäkuussa Lumia 530:n julkistaessaan Microsoft kertoi sen verottoman hinnan olevan 85 euroa. Deflaation koura vaikuttaa iskevän nopeasti Lumioihin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Huhhuhhuu

  Mahtaa olla hyvää bisnestä kaikille osapuolille tämä Lumioiden kauppaaminen.

  Saapa nähdä kauanko Microsoft jaksaa myydä halpisluureja nollakatteella ihmisille, jotka eivät maksa palveluista ja sovelluksista senttiäkään.

 2. Tämä lienee suora seuraus Lumia 535:n lanseerauksesta. 530 oli kaikin puolin askel taapksepäin Lumia 520:stä ja vasta 535 on ”parannus” 520:een. Itse olen kehottanut tuttuja välttämään 530:n ostamista syystä joka tässä tulee ilmeiseksi (laite ei ole alkuperäisen hintansa väärti).

  • Markus Lehtiniitty

   Todellisemmat korvaajat Lumia 520:lle/530:lle taitavat kuitenkin olla Lumia 435 ja 532. Lumia 535:n hinta on kuitenkin ollut Suomessa 25+ % Lumia 530:tä korkeampi. Toki kaikki vaikuttaa!

 3. sorkkarauta

  Ei taida mennä Lumiat oikein kaupaksi, kun uutuusmallia dumpataan jälleenmyyjien varastoista ulos. Microsoft on aivan lirissä tuon matkapuhelinbusineksensa kanssa.

  • Vili

   Joo kyllä toi on valitettavasti ollut ensimmäisestä windows phone käyttis julkaisusta lähtien melko epätoivoista räpeltämistä. Vielä ensimmäisenä ja toisenakin vuotena vakavasti harkitsin wp luurin ostoa, mutta valitettavasti windows phone ei ole päässyt lähellekään samalle tasolle kuin muut käyttikset ekosysteemeineen ja sovellustarjontoineen. Eikä se edes riitä, että pääsisisi samalle tasolle vaan pitää päästä ohi, että käyttäjä näkee järkevänä siirtyä toiseen ekosysteemiin.

   Tästä syystä nimenomaan nämä halvat lumiat myy, kun näitä ostetaan ensiluureiksi, eli myydään käyttäjille jotka ei ole vielä tottuneet isoon ekosysteemiin ja sovellustarjontaan.

   • Huhhuhhuu

    Ainakin Suomessa taitavat nämä halvat Lumiat mennä lähinnä ikääntyvien S40-luurien korvikkeiksi vanhuksille ja lapsille. Mutta nämä käyttäjät eivät maksa mistään mitään ja osa ei välttämättä lataa mitään, paitsi ehkä jonkun Yle Areenan.

    Ihan hyvä hinta/toimivuus-suhdehan näissä on, ei ainakaan huonompi kuin saman hintaluokan Androideissa, mutta millään tavalla kannattavaa tämä bisnes ei voi olla, katteet on minimaaliset, volyymit ovat myös pienet ja väkeä puhelinten parissa Microsoftilla on edelleen valtavasti.

    Jännä nähdä kauanko homma jatkuu. Ainoa keino saada touhusta kannattavaa on myydä joko satoja miljoonia halpapuhelimia (voitolla) per vuosi, tai vähemmän kalliita luureja kunnon marginaaleilla.

    Kumpikaan ei näytä todennäköiseltä.

   • Kairaaja

    No joo. Miksi ensi luuriksi hommata juuri wp eikä esim antero? Ekosysteemistä ei sen enempää, koska se on samaa paskaa kaikilla. Ite ostan näitä wp luureja juuri sen takia, että multa ei tähän hintaa löydy näin hyvin pelaavaa luuria ja kaikki tarvittavat sovelluksetkin löytyy.

 4. Naureelus

  Jos jotain halpaa täällä myydään,on melkein selvää että ne on poistuvia tuotteita joihin ei paljo tukitoimintoja saa.Siis ns.EndOffLife-tuotteita.

  Kun ne on saatu myytyä,voi tapahtua Androidit,eli MS:n ei kannata enää päivittää niitä turvalliseksi.

  • CyberAngel

   Mutta kun ei tule Androidit…onnex mulla on jo KitKat…
   Tuleeko Lollipop 5.0 iki-beta tai peräti toimiva Lollipop 5.1.3
   onkin sitten jo toinen juttu
   1½v sitten tämä oli huippuluuri ja rupes lägään hitaasti n. ½v jälkeen
   Tehdas-resetoin koko roskan ja mietin tarkkaan mitä softaa ajan.
   Nyt jotenkuten toimii – alussa oli häikäisevän sulava
   Olisin jo uuden hankkinut, mutta kun SnapDragon 820 tulee vasta ensi vuonna.
   Olisin katsonut, jotta pelittääkö 8GB RAMmilla 8×64-bittisellä vihdoin.
   MUTTA
   taidan ostaa tulevan (H2) W10 huippuluurin alkusyksystä ehkä…
   Toisaalta ”pelkkä” Lumia 1520 näkyy useilla kavereillä pelittävän täysillä
   ja akkukin on GSM-arenan mukaan maailman paras.
   Omput ja Wintoosat eivät juuri lägää
   Kunnon höpötin on myös käyttökelpoinen pakkasella.
   Ompun uusi kasi kyllä hieman tökkii wanhoilla paitsi 5S on hyvä.
   Resuming…vaivaa ½GB Wintoosa-laitteita

   Sitä saat mistä maksat.

   PS: en oo kokeillu Jollan Sailfishiä kun mulla pitää olla FHD+Miracast
   mutta ehkä jo seuraava sitten 2016.
   Uuutta pitää hankkia jotta talous pyörisi
   :-)
   PPS: Ai…niin…siis…en suosittele ½GB laitteita vaikka kaikki toimisikin.

 5. Vili

  Tästä voisi kyllä saada hyvän työpuhelimen. Tällä hetkellä käytössä nokian C7 joka on kauniisti sanottuna kamalin puhelin mihin olen koskaan koskenut. Siksi käytänkin pääsääntöisesti omaa luuria töissä, kun ei tuota c7:aa viitsi käyttää kun ihan pakkotilanteissa.

  Tämä lumia voisi kyllä olla hyvä ostos, kun ei sitä tulisi käytettyä kuin soitteluun ja viestittelyyn lähinnä.

  • Kellopeli

   Kerrotko mikä noissa peleissä on esimerkiksi vikana? Kerrotko jonkun paremman pelikoneen joka maksaa 50 euroa.

   http://youtu.be/CO6tUcEbCno

   • Vili

    Vastasitko kenties väärälle tyypille? Ei tuo ainakaan mun kommenttiini liity mitenkään…

    • Kellopeli

     Yläpuolella annat ymmärtää, että puhelinta ei voisi käyttää muuta kuin soittamiseen tai viestittelyyn. Ekosysteemi on kuitenkin varsin toimiva ja niitä sovelluksia ja pelejäkin rupeaa olemaan ihan tarpeeksi.

     • Vili

      Niin joo kun työpuhelimessa pitää olla pelit, kun aina päivät pitkät töissä pelaan kännypelejä. Öö en työskentele pelialalla… :)

      haen siis ihan perusluuria soitteluun ja viestittelyyn, kun ei työpuhelimessa minun työssä muuta tarvita, sitä ihan tarkoitin, että tämä olisi hyvä edullinen valinta.

 6. Erik

  Kaikki mikä on halpaa, ei ole ostamisen arvoista. Ehkä tämä voisi jollekin konservatiiviselle mummolle käydä pelkkään puhelinkäyttöön käydä, mutta siinäkin tapauksessa kannaittaisi ostaa perinteisellä näppäimistöllä varustettu malli. Lapsille ei käy, koska ei sovellu pelikäyttöön eikä samoja softia saa mitä luokkakarvein puhelimessa on.

  • Kellopeli

   Mitähän sää taas sönkötät. Tuossahan toimii kaikki samat mitä Vilin 600 euron Iphonessa. Näyttö ja kamera vaan vähän huonommat. Lapselle Windows puhelimet ovat parhaita. Pystyt täysin kontrolloimaan mitä mukula tekee, missä menee ja mitä lataa puhelimella eikä puhelin ole täynnä sen kaatavaa paskaa heti. Tohon saa niin paljon pelejä, että kakara ei kerkiä niitä edes kaikkia pelaanmaan. Ja ei se ole niin iso juttu jos siitä ei heti löydy Löydä Erikin pieru kolmosta. Ja jos pikku Erik tulee tarpeeksi usein lesomaan pierusovelluksillaan niin ainahan sitä voi mottasta turpiin.

   • Erik

    Ei saa edes Crossy Roadia. Juuri vietin viikonlopun nuorisotapahtumassa jossa oli tuhansia nuori. Ja kaikilla oli isona hittinä luurissa Crossy Road jota tahkosivat innolla. (paitsi niillä onnettomilla joiden vanhemmat olivat ostaneet Windows Phonen). Ja kyllähän testitkin jo sanoo, että 530 pieni muisti on niin täynnä jo käyttiksen ettei pelejä juuri asennella. Cortex A5 on lisäksi ihan mopo, joka lagii paremmissa peleissä.

    • CyberAngel

     Olen samaa mieltä, vaikka 32GB SD korttihan noihin tulee ostettua,
     jotta pelit mahtuvat (vähintään Class 10 nopeus)
     Pelit toimivat näppärämmin 532/535 malleissa, joissa on 1 GB & 4-core
     Niin se vaan on että halvin ei sovi kuin mummoille,
     joita pojanpoika auttelee päivityksissä yms
     Suosittelen Lumia 1320/1330/1520 mummoille
     Ehkä tuo viimeksimainittu, koska siinä on Optinen Käsivapinan Poistin
     Isosta näytöstä näkee edes jotain…

     • CyberAngel

      Siis muutin mieltäni kesken edellisen kirjoituksen
      kun muistin ettei mummot ehkä näe niitä pienimpiä
      6″ > 5″
      Ei jää kuin kallis Lumia 1520 :-(
      Samaa suosittelen penskoille ja…kaikille!

 7. abcdef

  Vaikka jokin on alessa, ei se tarkoita että sitä kannattaisi ostaa.

 8. Niko

  Todennäköisesti Windows 10 asennus ei tule onnistumaan täydellisesti alle gigan RAMmeilla oleviin, joten Microsoft toi pikavauhtia päivityksen (532). Siksi 530 kannattaa hankkia vain jos päivityksillä ei ole merkitystä.

  • CyberAngel

   Aika laimee trollaus…koeta jotain tosi raflaavaa valhetta jatkossa…

   • Niko

    Jos Windows 10:n pystyy asentamaan Lumia 520:n, joka on silloin noin 2,5 vuotta vanha, niin todella iso hatun nosto Microsoftille.

    • wele

     Pystyy ja mikrosoftilla oli esillä myös L520 ja 530 joissa oli w10 sisässä ;)
     Ja mikä tuo alle gigan höpinä on ?

     • Niko

      Sitten Microsoft todella hallitsee homman, koska Apple sai vaivoin iOS8:n 4S:ään, vaikka se edusti lippulaivamallia omana aikanaan. Lumia 520 oli jo tullessaan karvalakki, joten sen päivityksen takaaminen on huippusuoritus.

  • Kellopeli

   Niko on erikoistunut kommentoimaan asioita joista ei tiedä mitään. Mustatuntuu ja munmielestä todennäköisesti kommenteilla on loistava tulevaisuus Suomen It-mediassa.

 9. kilt5

  Korvaava malli tulossa markkinoille niin se on selvä, että löytyy alekorista. Vielä kun 530 on Nokian logolla… Suomessahan ei myydä muuta kuin Nokiaa\Microsoftaa ja Samsungia alle 100 euron puhelimissa. Onhan se järkyttävää kun Trend plussaa myydään n.70 euron hintalapulla.

 10. alppila

  Hyvä, halpa ja sitä osaa näyttää.

  Android on niin sekava, että itsekään en sitä osaa käyttää. Äijällä on joku samsungin tekele ja yritin auttaa saamaan varmuuskopion pilveen kuvista, en osannut pakko myöntää.

  Lisäksi herjaa jostain helvetin googletilin asetuksista. Tunnus ja salasana oikein kun maili sentään kulkee. Asetuksia miljoona, for what? Jotain ihme fitgoogle juttuja löytyi, ei oikein sovi vartalomalliin. :D

  On se vaikee ja sekava, voi herranen aika.

 11. CyberAngel

  Mikä Lumia 530 mallissa on oikeasti huonoa on 4 GB Tallennustila.
  Joutuu ottamaan varmistuksen (Lumia Software Recovery Tool)
  Lataamaan sen Denimin (Data Package Manager)
  ja palauttamaan tiedot.

  Denimin jälkeen kaikki tulevat päivitykset (esim. Windows 10)
  voi ladata SD-kortille ja päivittää sieltä.

  Vähintään 1GB RAM huippupeleihin (~1%, mutta ne kaverit!) on muistaakseni Lumia malleissa
  8 GB Storage: 430, 525, 526, 532, 535, 636, 638, 730, 735, 810, 820, 822, 1320
  >8 GB Storage: 830, 920, 925, 928, 929, 930, 1020, 1520
  _________________________________________________________
  ½GB (joihin saa sen W10)
  4 GB Storage: 530
  8 GB Storage: 520, 521, 620, 625, 630 ,635, 720
  _________________________________________________________
  Saa korjata mahdolliset virheet! :-)

 12. Henrik

  Nokia Lumia on jo menneen talven lumia, eikä Microsoft Lumia näytä lisäävän katetta,vaan lisää tappiota yritykselle!!.

  • wele

   Hyvä läppä !

   • Vili

    Tottahan tuo oli

    • wele

     Meinasin tuota uuden uutta ”menneen talven lumia”

Tuoreimmat jutut