Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lumia Camera tulee olemaan Windows 10:n vakiokamerasovellus

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Lumia Camera

Lumia Camera

Microsoft esitteli eilen ensimmäistä kertaa Windows 10:tä puhelimille. Yhtiö myös valotti monia muita asioita kuten, kuinka monille laitteille se saapuu ja milloin kehittäjäversiot julkaistaan. Yhtiö kertoi, että sen omatekoinen kamerasovellus saa väistyä paremman sovelluksen tieltä. Asiasta uutisoi Engadget.

Nokia esitteli aikoinaan Lumia 1020:n julkistuksen yhteydessä Nokia Pro Camera -kamerasovelluksen, joka vei kuvauksen uudelle tasolle. Tämän jälkeen sovellus päivittyi vähän väliä ja myöhemmin sovellukseen liitettiin Nokia Smart Camera, minkä seurauksena nimi muuttui Nokia Cameraksi.

Kun Nokian matkapuhelintoiminta myytiin Microsoftille, alkoi Microsoft hävittämään Nokia-nimeä älypuhelimistaan. Nokia Camera muuttui näin ollen Lumia Cameraksi. Lumia Denim -päivityksen yhteydessä Lumia Camera sai paljon uusia ominaisuuksia ja eilen Microsoft kertoi, että Lumia Camera tulee olemaan Windows 10:n vakiokamerasovellus. Sen on jo aiemmin voinut valita erikseen oletuskamerasovellukseksi, mutta jatkossa sitä ei tarvitse enää erikseen vaihtaa.

Lumia Cameran uusiin ominaisuuksiin kuuluu Moment Capture, jonka avulla käyttäjä voi 4K-videosta tallentaa hyvälaatuisia 8,3 megapikselin kuvia. Toinen uusi ominaisuus liittyy kuvausvalon käyttöön. Puhelin ottaa kuvan ensin valolla ja sen jälkeen ilman. Tämän jälkeen käyttäjä voi valita, kuinka paljon valoa kuvaan haluaa. Tällä voi estää esimerkiksi kasvojen menemistä liian vaaleiksi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut