Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG takaa: Snapdragon 810 toimii loistavasti

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

LG G Flex 2

LG G Flex 2

LG Electronics antoi tänään lausunnon Snapdragon 810:n puolesta. Qualcommin tuorein piiri on kärsinyt jo kuukausia sitkeistä kuumenemisongelmia koskevista huhuista, joiden on kerrottu mahdollisesti kääntävän tiettyjen lippulaivamallien katseet muihin ratkaisuihin. LG:n mukaan huhuttuja ongelmia ei kuitenkaan ole nähty, kertoo Reuters.

LG:n mobiilituotteiden suunnitteluosastosta vastaava Woo Ram-chan kertoo olevansa hyvin tietoinen Snapdragon 810 -piiriä koskevista huolista. ”Sirun toiminta on ollut erittäin kiitettävää”, Woo toteaa.

LG hyödyntää Qualcommin uutta piiriä pian julkaistavassa G Flex 2 -puhelimessaan. Laite erottuu muusta alan tarjonnasta kaarevalla profiilillaan ja kevyesti joustavalla rakenteellaan. Yhtiön sisäiset testit ovat itse asiassa osoittaneet, että puhelin uusine piireineen tuottaa vähemmän lämpöä kuin vastaavat olemassa olevat tuotteet.

Ainakin näiltä osin Qualcomm-skandaali vaikuttaisi olevan lopussa. Tätä mieltä on Wookin: ”En ymmärrä, miksi kuumuudesta on tullut ongelma.” Edelleen on kuitenkin epäselvää, minkä tien Samsung valitsee uudessa Galaxy S6 -lippulaivassaan, jonka julkistuksen odotetaan tapahtuvan maaliskuun alussa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut