Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Asukselta uusi Zenbook – ohut ja kevyt läppäri ilman tuuletinta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Asus Zenbook UX305Asus on julkistanut Pohjoismaiden saatavuuden uuden sukupolven Zenbook-kannettavalle, Asus Zenbook UX305:lle. Alumiinista valmistettu Zenbook UX305 on valmistajan mukaan maailman ohuin 13,3-tuumainen QHD+ (3200×1800 pikseliä) -resoluution kannettava 12,3 millimetrin paksuudellaan sekä 1,2 kilogramman painollaan.

Asus Zenbook UX305

Korkean resoluution IPS-mattapaneelin lisäksi laite on varustettu uuden sukupolven Broadwell-arkkitehtuuriin perustuvalla Intel Core M -suorittimella, jonka luvataan tarjoavan suorituskyvyn lisäksi myös ennennäkemätöntä akkukestoa. Zenbook UX 305:n sanotaan olevan täysin äänetön, sillä perinteinen kiintolevy on korvattu SSD-levyllä, minkä lisäksi koneen kotelo on toteutettu ilman tuuletinta, eli laitteen sisällä ei ole liikkuvia osia.

Asus Zenbook UX305

Asus Zenbook UX305 on saatavilla Suomessa helmikuussa 2015 ja suositushinnat alkavat 899 eurosta. Myös Mobiili.fi:n toimitus on saanut Zenbook UX305:n testikäyttöön. Tarkoituksena on kokeilla, kuinka mobiiliksi valmistaja on onnistunut kevyen ja ohuen sylimikron tekemään, kun perinteisten läppäreiden ja tablettien raja hämärtyy jatkuvasti. Arvostelu on odotettavissa lähiaikoina.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Heppu

    Testatkaa samalla miten Linux asentuu tähän.

Tuoreimmat jutut