Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft lipsautti Windows 10:n puhelinversion nimen – lisätietoa huomenna

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Näyttökuva (190)

Microsoft pitää huomenna Redmondissa tilaisuuden, joka koskee huhujen mukaan Windows 10:n puhelinversiota. Tarkempia tietoja saamme siis huomenna, mutta Microsoft lipsautti jo tänään tulevan päivityksen nimen.

Seuraava käyttöjärjestelmä tulee olemaan yksinkertaisesti Windows 10 – myös puhelimilla. Microsoft pudottaisi nimestä Phone-sanan pois ja yksinkertaistaa käyttöjärjestelmien nimeämislogiikkaa. Yhtiö pyrkii lähentämään käyttöjärjestelmiään, joten on ihan luonnollista, että myös älypuhelinten käyttöjärjestelmän nimeksi tulee Windows 10.

Aiemmin huhuissa on pyörinyt myös Windows Mobile- ja Windows 10 for Phone -nimet.

Yhtiö lipsautti Windows 10:n nimen Lumia 532:n esittelytekstissä, joka on nähtävissä Googlesta. Itse tuotesivulla Windows 10 -nimeä ei ole vielä näkyvillä – huomisen jälkeen se luultavasti on.

Microsoft on jo aiemmin kertonut Twitterissä, että kaikki Windows Phone 8:aa käyttävät Lumia-älypuhelimet saavat päivityksenä Windows 10 -käyttöjärjestelmän. Tähän asiaan saanemme kuitenkin huomenna vielä viimeisen varmistuksen, kun yhtiö esittelee uutta Windows 10:tä. Käyttöjärjestelmä tullee markkinoille tämän vuoden ensimmäisen puoliskon aikana.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. wele

  Jos kerran Microsoft on jo sanonut kaikkien Lumioiden olevan päivitettävissä Windows 10 versioon, niin käsi ylös kelle tuli tuo nimi yllätyksenä :D

 2. james

  Tammikuussa tulee puhelimille jo beta. ja työpöytä windows 10 ja puhelin versiot voi tulla eriaikaan markkinoille joten olisi hyvä täsmentää uutista jos tiedetään miten tulee markkinoille.

 3. Henrik

  WP7 epäonnistui,Wp8 epäonnistui ja nyt tulee W10,joka…???.

  • dieappleandmicrosoft

   Latasin kympin ja testaan virtuaalikoneella, Windows 7n käyttäjänä sanoisin että vain uusi kuori. Ja aloitusvalikossa ruutuja.

   • Sepi

    Samaa mieltä minäkin olin ensimmäisen esiversion ladattuani. Nyt ominaisuuksia on kuitenkin ilmaantunut jo jonkin verran lisää, ja mikäli Windows Phonen sovellukset saadaan jotenkin järkevästi toimimaan työpöytäpuolella, tulee se olemaan mielestäni vähän enemmän kuin uusi kuori.

   • james

    tuonko latasit ?
    http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-iso

    puhelimille tulee beta ja työpöydälle tulee uusi preview versio joka pitää asentaa puhtaalle koneelle. eikä uusi build asennuksena.

 4. Vili

  Huominen on samanlainen päivä Microsoftille kuin mitä symbian 3 julkistus oli Nokialle. Eli huomenna Microsoftin näytönpaikka ja täytyy esitellä jotain todella mullistavaa tai käy kuten symbianille.

  En kyllä keksi mitään mitä Microsoft voisi tehdä pelastaakseen niiden puhelimet, mutta mielenkiintoista nähdä mitä siellä on tehty.

  • wele

   Siksi oniin erittäin mielenkiintoista nähdä onko keksitty mitään uutta ja mitä jos on.
   Todellakin toivon Microsoftin tehneen, jotakin mobiilia mullistavaa ja uutta.

 5. SamojaVikoja

  Onhan Microsoft selvästi väläytelly innovaativisuuttaan enemmän kun Apple.

  Surface 3 on innovaatioita täynnä. Kymppi tulee olemaan koneelle niin paljon parempi kun kasi. Pääsee perheen muun jäsenet kärsimyksestä. Itehän käytän seiskaa niin pitkään enneku saan ton virallisesti ilmatteeks.

 6. Best Mobile Blog kertoo julkistuksista livenä heidän omassa live blogissa. Käy tutustumassa: http://bestmobileblog.com/21-1-15-esitellaan-windows-10-for-mobile-katso-live-blogi-taalta/

  • Pekka

   Haiskahtaa mainokselta.

  • wele

   Omaa sivustoaan mainostamassa kilpailijan sivulla :D käyhän se niinkin.

 7. alppila

  Tuskin tulee mitään mullistavaa, joten hyvin todennäköisesti joudutte pettymään ja täällä sitten angstaamaan.

  Mitä puhelimeen enää voisi lisätä?
  Nyt on enää makuasia mitä haluaa käyttää.

Tuoreimmat jutut