Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Toinen erä Nokian tablettia myytiin minuuteissa loppuun – lisää luvassa ensi viikolla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokian uusi N1-tabletti

Nokian uusi N1-tabletti

Nokian N1-tabletin ensimmäinen erä myytiin Kiinassa viime viikolla loppuun vain neljässä minuutissa. Tänään myyntiin tullut toinen erä myytiin sekin loppuun vain minuuteissa, kertoo NokiaPowerUser. Tiedossa ei tosin vielä ole, oliko toinen erä isompi vain samankokoinen kuin ensimmäinen erä, jossa tabletteja oli tarjolla vain 20 000 kappaletta.

Vaikka ensimmäinen myyntierä olikin pieni, kysyntää Nokian Z Launcherilla varustetulle Android-tabletille tuntuu riittävän. Ensimmäistä erää oli tavoittelemassa yli puoli miljoonaa ostajaa, joten ei ole ihme, että toinenkin erä meni kuin kuumille kiville. Lisää tabletteja on tulossa myyntiin jälleen viikon kuluttua, eli 22. tammikuuta.

Joidenkin huhujen mukaan Nokia N1 -tablettia voitaisiin odotella Eurooppaan saapuvaksi helmikuussa, joten toivoa sopii, että Foxconnin tehdas kasaisi tabletteja ripeällä tahdilla, jotta kysyntään voidaan vastata. Nokian nimi herättää edelleen paljon kiinnostusta monilla markkinoilla, myös Suomessa, joten oletettavasti laitteelle riittäisi runsaasti ostajia myös Kiinan ulkopuolella.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. youn gasmab

  Nonii tässä tämä nähdään. Nokian olisi pitänyt vain valita android niin asiat olisivat paljon paremmin. Itsellänikin olisi nokia huippu android luuri kädessäni jossa olisi alumiinikuoret sun muut herkut. Nyt olen joutunut tyytymään samsung s4 4g+. Voi nokia minkä menit tekemään

  • Overlord

   turha sitä kaatunutta maitoa on ruveta itkemään enää…

 2. Juhannuspukki

  *Hon Hai Precision Industries co. ltd:n tabletti

 3. Hannes

  Ei mun mielestä mikään maailman paras mainoskikka tuo pienissä erissä myynti. Jos itse tahtoisin tilaisin, tahtoisin myös saada sen VARMASTI.

  • Turvallisuutta?

   Eiköhän niillä pienillä erillä haeta turvallisuutta ja mahdollisimman pientä hukkaprosenttia?

   Laitteet valmistaa ja myy Foxconn, joka luultavasti maksaa Nokialle erilaisia maksuja per valmistettu laite. Kun Foxconn valmistaa tablettia vain varmasti kaupaksi menevän määrän, ei ole pelkoa tappioista.

 4. alppila

  Ja taas ei mikään passaa kenellekään. Nokian androidin sijaan wp:n valintaan vaikutti monet asiat. Lopettakaa jo kun ette suurien pörssiyhtiöiden toiminnasta ymmärrä prosenttiakaan.

  • Kimmo

   Niin vaikutti. Pääasiassa Wall Streetin sijoittajapiirit, jotka saivat jotenkin Ollilan vakuutettua/painostetua, että Nokian älypuhelinstrategia pitäisi olla ”Windows Phone only”. Asiaa tietysti auttoi Nokian silloisten pomojen omahyväinen kusipäisyys. Piti pelata pokerin All-In taktiikalla ja laittaa kaikki munat yhteenkoriin. Ottaa siis täysin vastuuton riski. Huonosti johdettu yhtiö.

   • akzuh

    Itse en jaksa uskoa, että androidiin siirtyminen olisi pelastanut uppoavaa laivaa. Hetken jaksoi räpiköidä vielä wp alustalla, mutta oikeaan aikaan myivät koko roskan. Saavat nyt aloitella pikku hiljaa ns puhtaalta pöydältä.

    • Kimmo

     Hetken? Yli kolme vuotta Windows phone oli totaalisen painostuksen kohde eikä mitään mielenkiintoa löytynyt käytännössä markkinoilta.
     Sinun uskomisilla ei ole paljon väliä, mutta fakta on että markkinat ottivat Androidin omakseen. Nokia siihen panostaen olisi säilynyt itsenäisenä suurena valmistajana.

     • Juhannuspukki

      Ehkä olisi säilynyt, ehkä ei, mutta tulos ei olisi voinut olla juuri huonompi.

 5. GoNokia

  Oma tieni kulki symbianista iosin kautta wp-maailmaan ja sieltä nyt viimenään androidiin. En voisi tyytyväisempi olla (lg g3 käyttäjänä), joten todellakin toivon Nokian tuovan samalla designilla huippu android luurin mitä N1 tulee tarjoamaan ja näyttämään. Tabletti lähtee heti hankintaan kun se vaan myyntiin tulee (Suomessa)

 6. Henrik

  Ylimielisyys kun saa vallan ja piittaamattomuus asiakkaista + muista valmistajista kun voittaa,niin… kyllä siinä lopulta huonosti käy!!.

 7. Jori

  Hillitkää halunne, pojat! Keväällä on tulossa Jollalta tabletti, jota kannattaa odottaa. Eteuja Androidiin verrattuna:

  – aito moniajo
  – ei lagaa kuten Android
  – ei-amurikkalinen käyttis (= tietoturvallisempi)
  – parempi käytettävyys

  • Erik

   Tuo suomalaisuus on noista ehkä ainoa asia, joka on selkeästi hyvä juttu (meille suomalaisille, muille se on yhdentekevää).

   Aito moniajo – Tunnetteko ketään, joka ei ole tyytyväinen nykyisen älypuhelimensa moniajoon? Minä en.
   Se Androidin lagaus nykyversioilla (Jelly Beanin jälkeen) on enemmänkin myytti. Olen varma, että esim. tämä Nokian tabletti on erittäin sulava kokemus.
   Käytettävyyttä voi arvioida, vasta kun laitteet on valmiit. Nokian Z-launcher on minusta ollut hyvä, tosin Android-laitetteen vahvuus on, että sitä voi aina helposti muokata haluamakseen play-kaupan tarjonnalla. Eikä Androi-ohjelmien osalta tarvitse tyytyä mihinkään epävarmaan emulaattoriin kuten Jollan laitteissa.

   Tällä hetkellä ja näillä tiedoilla siis ostan aidon Nokian paljon mielummin. Näin vaikka Jollalta saisikin hassun T-paidan kaupanpäälle.

   • Palle

    Androidilla ei ole toiminut kunnolla SportTrackerillä matkan tallennus ja musiikin kuuntelu samaan aikaan, joten kunnolliselle moniajolle on kysyntää.

    Ihmisiä hyödytää myös turvallisempi puhelin, jonka käyttöjärjestelmä ei ole amerikkalaisten tekemä.

Tuoreimmat jutut