Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

124 timanttia, valkokultaa, alligaattorinnahkaa – Vertun uusi puhelin maksaa 15 900 euroa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

VertuLuksuspuhelimia käsityönä Englannissa valmistava Vertu on esitellyt uusia puhelinmalleja, joita koristaa melkoinen määrä timantteja. Signature Touch -mallistoon kuuluva Pure Jet Alligator Diamonds tarjoaa materiaaleina alligaattorinnahkaa, mustaa titaania, valkokultaa sekä pieniä valkoisia timantteja, joita löytyy yhteensä 124 kappaletta. Teknisistä ominaisuuksista löytyy Vertun omalla käyttöliittymällä koristeltu Android-käyttöjärjestelmä, Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri, ruotsalaisen Hasselbladin viimeistelemä kamera sekä Bang & Olufsenin suunnittelema äänentoisto. Soitto- ja hälytysäänet puhelimeen on soittanut tietysti Lontoon sinfoniaorkesteri. Lisäksi myyntipakkaukseen kuuluu laturi, USB-johto ja stereokuulokkeet, ja saapa ostaja myös henkilökohtaista tukea ympäri vuorokauden, jos puhelin alkaa käytössä kiukutella. Hintaa puhelimelle kertyy vaatimattomasti 15 900 euroa.

Vertu Pure Jet Alligator Diamonds

Vertu Pure Jet Alligator Diamonds

Uusiin malleihin lukeutuvat myös Aster-mallistoon kuuluvat Diamonds Red Alligator, jossa nahka on punaista, valkokulta on korvattu ruostumattomalla teräksellä ja timanttejakin on vain 55 kappaletta, sekä Diamonds Black Alligator, jota koristaa 33 mustaa ja 22 valkoista timanttia. Näillä malleilla hintaa on jo lähes huokeasti vain 8 900 euroa. Tekniset ominaisuudet ovat tasoissa kalliimman mallin kanssa, eli samat 4,7 tuuman Full HD -näyttö, 64 gigatavua tallennustilaa ja langaton lataus löytyvät myös näistä ”karvalakkimalleista”. Timantit saa tietysti piiloon Vertun omilla nahkakoteloilla, joiden hinnat alkavat 450 eurosta ja ulottuvat aina 1995 euroon asti.

Vertu Diamons Red Alligator

Vertu Diamons Red Alligator

Mikäli luottokortilla luottoa riittää, voi oman Vertunsa tilata suoraan valmistajan sivuilta, tai sitten voi etsiä sivuilta ulkomaisen myymälän ja pyytää näitä ottamaan yhteyttä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. hyva samsung

  Design ja muotoilu on upeaa verrattuna applen tylsään ja arkimaiseen muotoiluun

  • jj

   Apple ja Vertu tosiaan taisteleekin samassa luokassa…
   Taitaa Vertu vetää ihan omaa luokkaansa (ns. ”luksuspuhelin”), kun taas Apple tekee tavallista kuluttaja-tavaraa.

  • jj

   Vai pitikö taas ihan vaan pakosta jostain vetää se Apple kehiin (saadaksesi huomiota/taistelua/trollausta), vaikka se ei liity aiheeseen mitenkään?

 2. Jori

  Ihan hirveän näköisiä tuhakkeita.

 3. Idealisti

  Kai sen kaikki on nähnyt että ne maailman muusikot ja rikkaimmat silti kävelee iPhone kädessä vaikka tälläistä tarjolla, että kuin moni tälläistä sitten ostaa ?

Tuoreimmat jutut