Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suloinen suosikkihahmo loikkaa PlayStationilta mobiililaitteille

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Sackboy saapuu Android- ja iOS-laitteille

Sackboy saapuu Android- ja iOS-laitteille

LittleBigPlanet-pelisarjasta tuttu Sackboy-hahmo suunnistaa mobiilialustoille uudessa Run Sackboy! Run! -seikkailussa. Värikkääksi minimaratoniksi kutsuttu tasohyppelypeli vie Sackboyn kohti vaaroja, joita pelaajan on väisteltävä reagoimalla nopeasti vastaan tuleviin esteisiin. Maksutta ladattavissa oleva peli on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille.

Sackboyn tähdittämää tasoloikkaa kehutaan helposti omaksuttavaksi yksinpeliksi, jossa pelaajan reaktiokyky on koetuksella. Kosketusnäyttöä napauttamalla ja pyyhkäisemällä Sackboy hyppii ja syöksyy eteenpäin. Pelaajan tehtävänä on väistellä vastaan tulevia esteitä Sackboyn sännätessä täyttä vauhtia eteenpäin.

Pelin pistetiliä kartutetaan keräämällä ilmakuplia, joita pelaaja voi käyttää hahmoasujen ja lisäosien hankkimiseen. Run Sackboy! Run! -pelissä ansaittuja asuja on mahdollista käyttää muun muassa LittleBigPlanet 3 -pelissä PS3- ja PS4-konsolilla.

Verkkopohjaisen pistetilaston avulla peliin voi haastaa mukaan myös kavereitaan. Lisäksi luvassa on erikoispalkintoja, joita voi voittaa keräämällä harvinaisia tarroja eri puolilta pelimaailmaa. Pelattavissa on kolme alkuperäisestä LittleBigPlanet-pelisarjasta tuttua kenttää.

Lisätietoja löytyy iTunesista ja Google Playstä. Run Sackboy! Run! -pelistä julkaistaan lisäksi PlayStation Vita -versio alkuvuodesta 2015.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut