Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huippusuosittu OnePlus härnää julkistuksella – mitä uutta huomenna nähdään?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus julkaisi teaser-kuvan

OnePlus julkaisi teaser-kuvan

Jonkinlaiseen kulttiasemaan noussut kiinalainen OnePlus on julkaissut Google+-palvelussa kuvan, jonka perusteella huomenna keskiviikkona, eli 17.12. on odotettavissa jokin uusi tuote. Aiemmin tänään uutisoimme vuotokuvista, joissa väitteen mukaan esiintyy pienempi versio OnePlus One -puhelimesta, mutta OnePlussan teaser-kuvasta uutisoineet Cult of Android ja GSM Arena arvelevat, että uutta puhelinta ei huomenna kannata odottaa esiteltäväksi. Sen sijaan jonkinlainen oheislaite saattaisi olla tuloillaan.

Kuvassa lukee huomisen päivämäärän lisäksi ”Go further” eli ”mene pidemmälle”. Tekstin alla erottuu neljä LED-valolta näyttävää pistettä ja kuvan lisäksi Google+:ssa oli teksti, jossa kerrottiin, että yhtiöllä on 10 000 syytä jännittää huomista. Jo tekstin perusteella voisi veikata jonkinlaista lisälaitetta, ja neljästä LED-valosta onkin vedetty johtopäätöksiä kannettavan lisäakun suuntaan. Neljä valoa voisivat kertoa lisäakun varaustilasta ja ”10 000 syytä” saattaisi viitata 10 000 milliampeeritunnin kapasiteettiin. Lisäakun turvin käyttäjä voisikin mennä puhelimellaan pidemmälle ilman verkkovirtaa.

Jäämme siis mielenkiinnolla odottamaan, minkälaista korkeajännitystä yhtiö keskiviikkoon tarjoaa, ja iskeekö keskiviikon julkistus kuin miljoona volttia.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. juhuu

    Power pankkeja on markkinat pulloillaan ja hintaskaala on erittäin laaja. Miksi oneplus tekisi power pankin? Sen täytyisi olla hinnaltaan tosi halpa.

    • akzuh

      xiaomin power bankeja vastaan on melko vaikea lähteä taisteleen. Hinta/laatu suhde erittäin hyvä.

Tuoreimmat jutut