Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google julistaa: tässä ovat vuoden parhaat Android-pelit

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Google PlayVuoden loppu on luonnollisesti erilaisten suosikkilistausten ja myyntilukujen aikaa. Aiemmin olemme jo nähneet parhaiden sovellusten listaukset sekä Googlelta että Applelta. Googlen aiempi listaus sisälsi kuitenkin vain hyötysovelluksia. Nyt teknologiajätti onkin valinnut Play-kaupan pelitarjonnan joukosta omat suosikkinsa.

Yli sadan esiin nostetun sovelluksen joukossa on monia kotimaisia tapauksia. Supercelliltä mukana ovat sekä Hay Day, Clash of Clans että yhtiön uusin peli Boom Beach. Rovion lintutarjonnasta taas listaukseen mahtuivat Angry Birds Epic ja Angry Birds Stella.

Muita huomionarvoisia tapauksia ovat marraskuussa julkaistu Candy Crush Soda Saga, pulmapeli Threes! ja tunnelmastaa kehuja saanut Monument Valley. Kaksi viimeistä nousivat palkintosijoille myös Applen pelilistauksilla.

Lisäksi Googlen pelilistalla on mainittu seikkailupeleistään tunnettu Telltale Games. Yhtiön uusin peli, Game of Thrones, ei saanut vielä mainintaa, mutta sen sijaan esiin on nostettu The Walking Dead. Zombipelin lisäksi seikkailupelien vaikuttavinta kärkeä edustaa hurmaavan ulkoasun omaava Machinarium. Täyden listauksen Google Playn parhaista peleistä vuonna 2014 löydät täältä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut