Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lisää vuotokuvia Lumia 1030:sta – huhun mukaan edelleen tulossa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Vuotokuvassa huhuttu Lumia 1030Vasta viime viikolla kerroimme The Vergen toimittajan Tom Warrenin kommentoineen vuotokuvassa näkynyttä julkistamatonta Lumia-laitetta. Yleensä hyvin Microsoft-asioista kärryillä oleva Warren totesi tuolloin, että kuvassa näkynyt laite McLaren-koodinimellä kulkenut laite, joka olisi peruttu eikä siitä ollut tulossa tuotantoversiota. Nyt kuitenkin kiinalaiselle Tieba Baidu -sivustolle on ilmestynyt lisää kuvia, ilmeisesti samasta kuvaussessiosta kuin aiemmin nähdyt kuvat, ja GSM Arena kertoo huhuista, joiden mukaan laite olisi sittenkin vielä tulossa myyntiin.

Vuotokuvassa huhuttu Lumia 1030

Kuvissa esiintyy nimeämätön Microsoftin valmistamaksi merkitty Nokia Lumia -laite rinnallaan vertailun vuoksi iPhone 6. Kyseessä on selvästikin testilaite, mutta toimiva sellainen. Kuvista käy ilmi kahdella LED-salamalla sekä Zeissin optiikalla varustettu kamera, micro-SD-muistikorttipaikka, 32 gigatavun tallennustila, 4G-yhteys sekä Full HD -näyttö.

Vuotokuvassa huhuttu Lumia 1030

 

Vuotokuvassa huhuttu Lumia 1030

Laitteen ilmestymisestä myyntiin on siis kahta eri mielipidettä, eli nyt kantautuneisiin huhuihin ei kannata liiaksi luottaa. Mikäli Lumia 1030 todella on tulossa lähiaikoina, alkaa siitä väkisinkin kantautua lisää vuotoja, eli tässä vaiheessa ei voi muuta kuin jäädä odottamaan.

Vuotokuvassa huhuttu Lumia 1030

Vuotokuvassa huhuttu Lumia 1030

Vuotokuvassa huhuttu Lumia 1030

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. juujika

  Hyvän näköinen jos sitä ei satu kääntämään

 2. SKB

  Toivottavasti tulee ja Pureview 50mb kameralla..

 3. Jere

  Jos prototyypin omistaa mikkisoft niin voisiko se vihjata, etttä kyseessä ei ole mclaren vaan tuoreempi proto?

  Mitä ite laitteeseen niin toivon, että kamerassa olisi myös fyysisesti isompi kenno eikä pelkästää pisteiden määrää lisätty eli kenno voisi olla samaa kokoa, kun 808:sissa… tosin 1020:n kennokin käy jos pikseleiden päärää olisi pienennetty vaikka 32teen :P

 4. james

  tuossa on noin 20-24 Megapikselin kamera huhujen mukaan. ei ole ollutkaan 50. mutta antakaa mulle ja ottakaa rahat. ja tuohon vielä päivityksenä windows 10 ensivuoden lopulla. nam nam :-) toivon mukaan tulisi htc m8 one for windows, eurooppaan jotta microsoftille tulisi kilpailija. 2k näyttö olisi myös hyvä ja virransäästössä olisi asetus 1080p ja 720p näyttöön. ei siis kameraan.

 5. james

  jossain puhelimessa oli myös erillinen kuvaprosessori joten semmoinen tuohon niin avot.

 6. james

  kuvat on voitu ottaa huhtikuusssa tai aikaisemmin joten tuo oli Nokian kehityksessä vielä silloin.

 7. androidwp

  Prossu numero on 8974 jos oikein näin
  Sd400 on 8926
  Mikä tuo on

  • Jere

   Snapdragon 800

 8. Kairaaja

  Näyttäähän lelulta toinen luuri ;)

  • androidwp

   Niin iPhone
   Leluja ne on olleet aina
   Ja harvinaisen hyviä leluja jos myyntilukuja katsoo:)

 9. Jere

  50/50 Hyviä/markkinointi… Applehan popularisoi älypuhelimet ja sillä tiellä ollaan.

Tuoreimmat jutut