Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple Watchin tuotanto-ongelmat selvitetty – huhut iPhone 6S:n kevätjulkaisusta tyrmätty

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

iPhone 6 ja Apple Watch

iPhone 6 ja Apple Watch

G4Games kertoo Kiinasta kantautuvista huhuista, joiden mukaan Apple Watch olisi tulossa alkuperäisen aikataulun mukaisesti myyntiin ensi vuoden ensimmäisten kuukausien aikana. Lisäksi huhut uusien iPhone-mallien kevätjulkaisusta ovat täysin odotetusti saaneet vastatuulta.

Vielä lokakuussa liikkui juoruja, joiden mukaan Applen (äly-)kelloa vaivaisivat tuotanto-ongelmat ja että sen tuotanto alkaisi vasta helmikuun lopulla. Tämä olisi tarkoittanut julkaisun myöhästymistä Applen suunnitelmista ja saatavuus olisi ollut aluksi hyvin rajattua. Nyt kuitenkin kiinalaislähteiden mukaan olennaisimpia komponentteja, kuten näyttöä ja suoritinta, koskevat saatavuusongelmat on ratkaistu, ja laitteiden kokoonpano pääsee alkamaan lähitulevaisuudessa, eli käytännössä tammikuun aikana.

Apple Watchien kokoonpanosta vastaava Quanta on jo lisännyt työntekijöidensä määrää 2000:sta 10 000:een ja tavoitteena on työllistää yhteensä 20 000 työntekijää. Apple Watchia arvellaan valmistettavan ensimmäisessä aallossa jopa viisi miljoonaa kappaletta ja koko vuoden tuotantomääräksi arvellaan 24 miljoonaa laitetta.

Lisäksi kertomukset Kiinasta tyrmäävät hiljattain liikkuneet huhut, joiden mukaan Apple julkistaisi iPhone 6:n ja 6 Plussan seuraajat jo keväällä Apple Watchin myyntiintulon yhteydessä. Muutoinkin varsin kyseenalaiset huhut on tyrmätty muun muassa sillä perusteella, että uusissa malleissa käytettävien A9-järjestelmäpiirien valmistus ei ole vielä alkanut.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hannes

  Hihii kukaan ei osta ja tulee applelle hirveet tappiot.

  • Jeps

   Olette te katkeria ja surkeita ihmisiä kun toivotte vaan pahaa muille.

   • Kairaaja

    Aina oon toivonu nokialle hyvää, arvostam Suomalaista osaamista.

  • Vili

   Vähän niinku iPadkin? Joka myyny yli 200 miljoonaa. Mahtaakoha tulla samanlainen floppi? :)

   • Kellopeli

    No onhan tuo ideana ihan mieletön. Myydään vanhuksille, jotka eivät käytä älypuhelinta, kallis ruma ladattava parissa vuodessa vanheneva kello. Eikun myydään nuorille tai keski-ikäisille, jolla kaikilla on älypuhelin, jotka eivät ole käyttäneet kelloa vuosiin, ruma kallis ladattava parissa vuodessa vanheneva kello. Eihän tuossa voi mikään mennä pieleen kun vain uskoo tarpeeksi. Jumalan kellot käyvät aina oikeaa aikaa.

    • Vili

     ”Eihän tuossa voi mikään mennä pieleen”

     Eipä kyllä kauheasti, yleensä kun asiat tehdään kunnolla ajan kanssa niin tulosta tulee ja sen Apple on hyvin näyttänyt tässä vuosien aikana, viimeisimpänä Apple Pay joka on saanut jo paljon paljon enemmän aikaan, kun google vuosien aikana.

     Kyllähän jos Älykellosta hittituote tulee niin Applen kello on oikeastaan ainoa joka siihen pystyy.

     • Vili

      Lisätään tähän vielä, että Applella on nyt jo varmaan lähemmäs 250 miljoonaa potentiaalista Apple Watchin ostajaa.

 2. make

  Taitaa vilille olla tämä apple elämän ja kuoleman kysymys. Miten voi noin paljon fanittaa jotakin amerikkalaista firmaa, että jaksaa täällä olla joka kerta iskemässä myyntilukuja tiskiin.

 3. kk

  kai se kapula tuntuu niin hyvältä takaloosterissa :-O

Tuoreimmat jutut