Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft ei uudelleennimeä Nokian palvelua – lopettaa sen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia TrailersSen jälkeen kun Nokian matkapuhelintoiminta siirtyi Microsoftille, alkoi yhtiö uudelleenimeämään monia Nokian palveluita ja sovelluksia. Joidenkin kohdalla Microsoft ei kuitenkaan päätynyt uudelleenimeämään palvelua, vaan lopettaa sen kokonaan. Yhtiö kertoo lopettavansa suhteellisen suositun Nokia Trailers -palvelun 31. päivä joulukuuta. Asiasta kerrotaan Nokia Trailers -sovelluksessa.

Nokia Trailersin kautta käyttävät pystyivät katsomaan tulevien, ja myös vanhojen, elokuvien trailereita ja esittelypätkiä. Käyttäjä kykeni myös lataamaan trailerit puhelimeensa, jotta niitä voisi katsella myös offline-tilassa. Myöhemmin sovellukseen lisättiin ominaisuus, joka näytti käyttäjää lähimmät elokuvateatterit. Tapahtumaruudun kautta sovellus ilmoitti uusista trailereista.

Sovellus oli toimiva ja teki juurikin sen, minkä lupasikin. Ihme kyllä, sovellusta ei ole päivitetty vuoden 2013 tammikuun jälkeen. Silti sovellus toimi hyvin lähes kaikilla Windows Phonen käyttöjärjestelmäversioilla. Sovellus oli saatavilla myös Symbian -puhelimille.

Microsoft ei kerro syytä, miksi palvelu lopetetaan. Syynä voi olla toki se, että nykyään elokuvien trailereita katsotaan todella paljon esimerkiksi YouTuben kautta. Jos haluat kuitenkin vielä kokeilla palvelua ennen kuin se lopetetaan, voit ladata sen Windows Phone Storesta. 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. vittuuntunut

  Ja youtube ei toimi edes explorilla (lumia).

  • Niko

   Lumialla pystyy kuitenkin lukemaan mobiili.fi uutiset, mikä ei onnistu Androidilla ja iOS:lla.

   • Pukki...

    Vika on siinä ettei sinulla ole android- tai iOS-laitteita. Muuten onnistuu kyllä :)

  • Kairaaja

   Käyttäjässä vika? Ja kuka youtubea käyttää ku tilalle on useampi oikeesti parempi kyhäelmä…

 2. wele

  Minä käytän ja vieläpä lumialla

 3. SKB

  YouTube toimii loistavasti Lumialla..

Tuoreimmat jutut