Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uudet iPadit taipuvat nyt mihin kulmaan tahansa – tiettyyn pisteeseen asti

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Logitech AnyAngle

Logitech AnyAngle

Logitech tuo saataville uuden suojakotelosarjan. AnyAngle-kotelot on tarkoitettu erityisesti uusia iPad Air 2 ja iPad mini -tabletteja varten. Nimensä mukaisesti koteloiden pääominaisuus on liukuvasti aukeava tukijalka.

“On kiehtovaa, miten ihmisten käyttötottumukset ovat muuttuneet niistä ajoista, kun ensimmäinen iPad tuli myyntiin”, Logitechin mobiilituotteiden varajohtaja Michele Hermann kommentoi. ”iPadia käytetään nykyään lähes kaikkialla, myös keittiössä ja sängyssä. Logitechin tablettitarvikkeet ovat kehittyneet näiden muuttuvien käyttötapojen vanavedessä ja Logitech AnyAngle on erinomainen esimerkki tällaisesta tuotteesta.”

AnyAngle-koteloiden runkoon on sijoitettu yhdysrakenteinen sarana, joka tulee tukijalan avautumista. Saranan ansiosta tabletti voidaan tukea mihin takansa kulmaan. Tukijalan kääntösäde on 50 astetta.

AnyAnglen lisäksi Logitech julkaisi aiemmasta Hinge-suojakannestaan iPad Air 2 -yhteensopivan version. Hinge-suojakansi tukee iPadia missä tahansa käyttökulmassa 60 asteen kääntösäteellä. Lisäksi Logitech lupaa, että Hinge-kotelo suojaa laitetta kolhuilta, naarmuilta ja roiskeilta.

Logitech AnyAngle ja Logitech Hinge for iPad Air 2 -kotelot tulevat myyntiin marraskuun aikana. Suositushinta kummallekin tuotteelle on 59 euroa veroineen. Koteloita myydään useissa kirkkaissa väreissä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut