Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tältä näyttää suomalainen älykotisovellus

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Cozifyn Tomi Risikko

Cozifyn Tomi Risikko

Applen suunnitelmat kodin älylaitteita hallitsevan HomeKitin suhteen etenevät parhaillaan, siru sirulta. Kotimainen Cozify tähtää samoille markkinoille, keskittyen luonnollisen ja automatisoidun käyttökokemuksen kehittämiseen. Mukana on kuitenkin myös monia laitevalmistajakumppaneita.

Cozify on seitsemän hengen yritys, joka haluaa tarjota asiakkailleen ratkaisun kodin laitteiden mobiilihallintaan. Konsepti sisältää sovelluksen, Cozify Hub -keskuslaitteen sekä tietysti yhteensopivia laitteita, kuten kaiuttimia ja valoja.

Cozify-mobiilisovellus

Cozify-mobiilisovellus

Sovelluksesta jokaista laitetta voidaan hallita erikseen. Lisäksi Cozify tarjoaa valmiita tiloja, jotka luovat useiden elementtien avulla tiettyjä toiminnallisuuksia tiettyyn aikaan. Esimerkiksi Wake Up -tilan avulla lempeät valot syttyvät hiljalleen tiettyyn aikaan, jonka jälkeen kaiutin käynnistyy herättämään käyttäjän.

Cozify toimii kuukausittaisena tilauksena. Yrityksen mukaan noin 25 eurolla kuussa käyttäjä saa käyttöönsä sekä palvelun että aloituspakkauksen. Pakkaus sisältää muun muassa Cozify Hubin, yhden Sonos-kaiuttimen, lamppuja ja liiketunnistimen. Sonosin lisäksi Cozifyn yhteistyökumppaneita ovat esimerkiksi Osram ja Belkin.

Cozify toimii tällä hetkellä pilottiohjelmassa, jonka puitteissa palvelulla on noin 20 maksavaa käyttäjää Suomessa. Vuoden loppuun mennessä pilottiasiakkaiden määrän odotetaan kasvavan noin sataan henkilöön. Varsinaisen julkaisunsa Cozify saa vuoden 2015 ensimmäisen neljänneksen aikana.

Cozify Hub

Cozify Hub

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. juujika

    Kuukausimaksullinen? Mistä tuossa maksetaan kuukausittain ja vielä noin paljon?
    Älykotisovelluksiahan on saanut erilaisia ties kuinka kauan ja jos ton ainut pointti on tuo mobiilisovellus, niin ei kyllä vakuuta.

Tuoreimmat jutut