Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huaweilta tulossa ensi vuonna liuta uutuuksia – yhdessä niistä jopa neljä gigatavua RAM-muistia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huawei Ascend Mate7

Huawei Ascend Mate7

Kiinalainen älypuhelinvalmistaja Huawei kamppailee kiivaasti älypuhelinmarkkinoiden kolmossijasta. Yhtiöltä löytyy laitteita lähes kaikkii hintakategorioihin ja kalliimmissa laitteissa on myös kalliimmat materiaalit. Yhtiöltä on luvassa monia uusia laitteita ensi vuonna – niin halpoja kuin kalliitakin, kertoo PhoneArena. 

Huaweilta odotetaan kolmea uutta huippupuhelinta. Näistä tehokkain, ja kallein, olisi Huawei Ascend D8, joka pakkaisi sisäänsä jopa neljä gigatavua RAM-muistia. Puhelimessa olisi 5,5 tuuman kosketusnäyttö 2560×1440 pikselin tarkkuudella. D8:n sisuksissa hyrräisi Huawein oma 64-bittinen Kirin 950 -järjestelmäpiiri.

Yhtiö esittelisi myös seuraajan Ascend Mate7:lle: Ascend Mate8:n. Siinä olisi niin ikään QHD-näyttö, jonka koko olisi kuitenkin luultavasti noin kuusi tuumaa. Tämän puhelimen sisuksissa hyrräisi Kirin 930 -järjestelmäpiiri.

Huawei esittelisi myös seuraajan suositulle Ascend P7 -älypuhelimelle. Ascend P8:ssa olisi viiden tuuman Full HD -kosketusnäyttö ja Ascend Mate8:n tapaan sen järjestelmäpiirinä olisi Huawein oma Kirin 930. RAM-muistia olisi kolme gigatavua.

Kiinalaisvalmistajalta odotetaan myös neljää muuta halvempaa älypuhelinta. Huawei Ascend 5, 5X, 7 ja 7X -puhelimista ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta niiden näyttöjen koot pyörivät 5 ja 5,5 tuuman välillä. Näyttöjen tarkkuudet olisivat luultavasti HD tai Full HD -tasoa.

Huawei-2015-portfolio-Ascend-D8-P8-Mate8

 

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut