Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Googlelta jälleen onnistuminen – uusi puhletti kerää kehuja ympäri maailmaa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nexus 6

Nexus-sarja on ollut älypuhelinmarkkinoilla erikoinen ilmestys. Kerran vuodessa julkaistavat uudet puhelimet on toistuvasti tehty eri valmistajien toimesta, ja esimerkiksi Samsung ja LG ovat aiemmin kunnostautuneet Nexus-laitteiden suunnittelussa.

Huomioiden sen, miten kirjavalla joukolla Nexus-laitteita on tehty, on laadun pysyminen tasaisena ollut melkoinen ihme. Esimerkiksi viime vuonna LG:n julkaisema Nexus 5 keräsi maailmalta runsaasti positiivista palautetta ja tänä vuonna Motorolan julkaisema Nexus 6 on otettu – jos mahdollista – vielä paremmin vastaan.

Koska Nexus 6:lle on annettu arvosteluissa runsaasti positiivista palautetta, on helpompi kerätä yhteen puhelimen saamat huonot kuin hyvät puolet. Käytännössä miinuspuolia ovat keskiverto kamera ja akkukesto sekä hieman aiempaa korkeampi hinta. Lisäksi osassa arvosteluista on kritisoitu näytön olevan ylikokoinen ja sen hyödyntämisen olevan puhelimessa vähäistä.

Alle on kerätty viiden eri teknologiasivuston arvostelut Nexus 6:sta ja vertailun vuoksi samojen sivustojen Nexus 5 -arvostelut.

 

Engadget

Nexus 6

– Arvosana: 86 / 100

Nexus 5

– Arvosana 86 / 100

 

IGN

Nexus 6

– Arvosana: 8,8 / 10

Nexus 5

– Arvosana: 8,7 / 10

 

TechnoBuffalo

Nexus 6

– Arvosana: 9,0 / 10

Nexus 5

– Arvosana: 8,5 / 10

 

TechRadar

Nexus 6

– Arvosana 4,5 / 5

Nexus 5

– Arvosana: 4,5 / 5

 

The Verge

Nexus 6

– Arvosana: 8,6 / 10

Nexus 5

– Arvosana: 8,0 / 10

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hena

  Niin että miten meni? Motorolahan on nykyään Lenovon omistuksessa ja silti kehutaan Googlea. Tuliko Nexus 6 siis ennen Motorolan siirtymistä Lenovon omistukseen vai sen jälkeen?

  • Erik Österman

   Nexus 6 esiteltiin 15. lokakuuta ja Motorola-kaupat lyötiin lukkoon 30. lokakuuta. Uutisessa ei kuitenkaan ollut tarkoitus vähätellä Motorolaa, joka on tehnyt loistavaa työtä Nexus 6:n kanssa.

 2. juhuu

  Taaskin on surkea akunkesto. Eikö ne opi siellä googlen päässä. Nexus laitteet myisivät kuin häkä jos niissä olisi kunnon akut. Nyt tuo motorolan uutuua on pilattu 6″ näytöllä ja 2k tarkkuudella mikä syö virraa

 3. Gr33n4reason

  ”Nexus 5 keräsi maailmalta runsaasti positiivista palautetta ja tänä vuonna Motorlan julkaisema Nexus 6” Motorolaa varmaan tarkoitit? :)

  • Erik Österman

   Kiitos huomautuksesta! Uutista korjailtu!