Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Menikö puhelimesi rikki? Tämän palvelun avulla saat korvauslaitteen jopa vuorokauden sisällä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

elisa_logoMaailmalla suosiota niittänyt SquareTrade laajentaa nyt Suomeen ensimmäisenä Euroopassa. Elisan kanssa yhteistyössä toimiva SquareTrade tuo palvelunsa suomalaisille asiakkaille. Palvelun on voinut jo hankkia joistain Elisan/Saunalahden myymälöistä, mutta lähiaikoina palvelu laajenee koko Suomen saataville. Näyttökuva (176)

Palvelu on eräänlainen vakuutus puhelimelle tai tabletille. Jos käyttäjä rikkoo laitteensa, esimerkiksi näyttö halkeaa tai puhelin käy järvessä, SquareTrade toimittaa jopa vuorokauden sisällä uuden vastaavan laitteen käyttäjälle. Näin käyttäjä saa uuden puhelimen eikä vanhasta tarvitse enää huolehtia.

SquareTraden ja Elisan tuoma palvelu maksaa käyttäjälle 7,90 euroa kuukaudessa ja tämän lisäksi mahdollisissa hajoamistapauksissa on omavastuuosuus. 7,90 euroa on tällä hetkellä tarjoushinta ja palvelun normaalihinta on 9,90 euroa. Omavastuuosuus riippuu laitteen hinnasta. Alle 200 euron hintaisissa laitteissa osuus on 30 euroa, 200-400 euron laitteissa 50 euroa ja yli 400 euron laitteissa 70 euroa. Palvelu ei ole määräaikainen, joten käyttäjä voi lopettaa palvelun milloin tahansa.

Hajonneet laitteet menevät SquareTradelle ja yhtiö tehdashuoltaa laitteet. Tämän jälkeen puhelin tai tabletti saattaa päätyä jollekin toiselle henkilölle SquareTraden palvelun kautta. Käyttäjä ei siis välttämättä saa uutta laitetta, mutta yhtiö lupaa laitteen olevan täysin uudenveroinen. Palvelun voi ottaa ainoastaan uusille puhelimille.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. amoled

  Miks vaan uusille…
  turha mulle

 2. mooses80

  Aika kallis vakuutus tuntuu olevan! Jos miettii vaikka et ostaa vaikka iphone 6 ja maksaa sitä 22e kuussa niin 9ekk on melkeen puolet laitteen hinnasta sit viel omavastuu päälle. Huh hu

  • Cubisti

   Mutta puhelimen rikkoutuessa esim vuoden jälkeen, maksat edelleen tuon 22e * 24kk ja olet joko ilman puhelinta tai vaihtoehtoisesti otat uuden luuri rahoitukselle tai Lumia 530sen puolitoista euroa kuussa.

   Valintoja valintoja ja Apple miehelle tuon sortin vakuutus on varmaan ihan ok. Toki kotivakuutus ajaa saman asian.

 3. Kairaaja

  Ihan järjetön juttu!

 4. joopajoo

  Ei se ole tyhmä, joka pyytää, vaan se, joka maksaa.

  Itse pärjäsin reilun viikon kymmenen vuotta vanhalla kännykällä, kun älykännykkäni kävi takuuhuollossa. Oli ankeaa kyllä käyttää, mutta pärjäsin kyllä eikä tarvinnut maksaa älyttömiä vakuutusmaksuja. Gigantinkin tuoteturvat kuulostaa jo halvoilta tämän rinnalla!

Tuoreimmat jutut