Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huhuissa iPad Pro 12,2″ näytöllä ja stereokaiuttimilla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Hahmotelma Apple iPad Prosta

Mac Otakaran hahmotelma Apple iPad Prosta

Applen iPad Pro on laite, jonka saapumisesta on sitkeästi huhuttu jo pitkään. Vuosi sitten arveltiin, että laite ilmestyisi tänä vuonna, mutta nyt katseet on suunnattu ensi vuoteen. Yhdeksi syyksi viivästymiselle kerrotaan iPhone-malliston perusteellinen uudistuminen sekä niiden kova suosio, joka pitää kokoonpanolinjat ruuhkaisina. Nyt uusimmat huhut antavat osviittaa siitä, minkälainen mahdollinen iPad Pro saattaisi ilmestyessään olla.

Japanilainen Mac Otakara kertoo saaneensa haltuunsa uusia tietoja ”iPad Pro” -mallista. Huhujen mukaan Apple kehittää kilpailijaa Microsoftin Surface Pro 3:lle ja Mac Otakaran lähteiden mukaan laitteessa olisi 12,2-tuumainen näyttö, aiemmin huhutun 12,9-tuumaisen sijaan. Laitteen paksuuden kerrotaan olevan uusien iPhone -mallien luokkaa, eli noin seitsemän millimetriä. Laite olisi siis paksumpi kuin 6,1 millimetriä paksu iPad Air 2. Muuten laitteen muotoilun sanotaan muistuttavan iPad Air 2:hta, mutta esikuvasta poiketen iPad Prossa olisi kaiuttimet ja mikrofonit laitteen molemmissa päädyissä, tarjoten stereotoistoa vaaka-asennossa. Myös uusista iPad-malleista tutu iSight-kamera, Touch ID -sormenjälkitunnistin sekä Lightning-liitäntä löytyisi myös iPad Pro -mallista.

Applen huhutaan esittelevän iPad Pron ensi vuoden alkupuoliskolla.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. dieappleandmicrosoft

  Kyllähän sitä heti pro mallia tehään kun samsungilla ne on suosittuja .

 2. hansu

  Se olis hyvä että kaiuttimet olisi käyttäjään päin, eikä tyynyyn.
  Liian isohan tuo on, olisivat tehneet niistä pienemmistä versioista parempia, mutta Applella luovuus ja sunnittelukyky taisi Jobsin myötä kuolla. Apinois edes muilta parhaat ominaisuudet, mut ku ei.
  Pettynyt olen, olisin halunnut uuden puhelimen ja tabletin, nyt en tiedä milloin semmoset saan…

  • Vili

   Mihin olet pettynyt? Ja mitä olisit halunnut lisää?

   • Juhannuspukki

    Hänen mielestään tabletin tärkein ominaisuus on eteenpäin suuntautuvat kaiuttimet ;)

    • hansu

     Joo, se akun keston ohella on tärkeä ominaisuus jotta tabletilla voisi korvata tietokoneen viihdekäytössä.
     Uudistuksia olisi vaan saanut olla enemmän edelliseen malliin nähden.

     • kk

      Eli on tärkeää että on ”uudistuksia”, täysin riippumatta siitä onko niistä ”uudistuksista” mitään hyötyä? Et edes osaa sanoa mitä olisi pitänyt ”uudistaa”, et siis nähtävästi osaa kaivata mitään erityistä, kunhan vain olisi jotain ”uutta”.

     • hansu

      Juuri niin, petyin siihen ettei mikään juurikaan uudistunut edelliseen malliin nähden.
      En ole tabletteja juurikaan käyttänyt, joten en osaa mitään tiettyä kaivata, mutta mitä enemmän on uudistuksia, sitä enemmän rahoilleen saa vastinetta.

  • Jaska

   On tämä teidän Jobs ihannointi kyllä :)

 3. Kairaaja

  Liian isoksi menee tabletti. Nää ei tuu ikinä myymää mitään kauheita määriä…

 4. Odottelen tulevaa-aikaa

  Mitenkä niin liia iso tabletti…….? Tekisivät vihdoinkin A4 paperin kokoisen tabletin. Joka on noin 14″tuumaa. Ostaisin sellaisen, musiikki alalla, siihen voisi tallentaa kaikki nuotit jpg,pdf tms muodossa. Ei tarviisi kannella mitään nuottinippuja..mukana..A4 kokoisella näytöllä tekee paljon muutakin, kuin vain surffailee…… Ja siitten noi ilmat pois hinnoista, järkihinta tuotteelle.

 5. Selkee

  Täähän on ihan selkee keissi. iPad Pro:han on pakko olla tarkotettu työkäyttöön mainly, mutta isona ideana pakko toimia secondary näyttö MacBookille. Applen Pro -mallithan tarkoittanee työmalleja afaik. Mutta tuo secondary screen, ”tv matkoille” ja showcaseilu työssä… Tulee ekana mieleen käyttötarkoituksista. Saas nähdä miten OS-asiat ja uudet featuret… Hmm…

Tuoreimmat jutut