Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Yllättikö suosio? OnePlus One tuli ennakkotilattavaksi – vain tunnin ajaksi – ja tilaussivu katosi nopeasti

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus One

OnePlus One

Erikoisista, välillä jyrkästi tuomituistakin mainoskampanjoistaan myyntivauhtia hakenut kiinalainen OnePlus toi luvatusti tänään kaikille mahdollisuuden ennakkotilata One-puhelimen ilman kutsua, mutta kampanja ei tunnu onnistuneen aivan täydellisesti.

Ennakkotilaussivulla mainostetaan, että ennakkotilausikkuna olisi avoinna tunnin ajan, kello 17-18 Suomen aikaa, mutta ainakin tätä kirjoitettaessa tilauslinkki johtaa 404-virheilmoitukseen, eli tilaussivu on hukassa. Epäselvää tällä hetkellä on, mistä virhe johtuu.

OnePlus One alkaa saavuttaa jo kulttimainetta, sillä erinomaisia ominaisuuksia lupailevan puhelimen hankkiminen on tehty vähintäänkin haastavaksi. Puhelimen osto on vaatinut erillisen kutsun, ja kutsuja on toimitettu esimerkiksi yhtiön verkkosivujen keskustelupalstalla jonottaneille, minkä lisäksi puhelimen jo ostaneet ovat saaneet kutsuja muille jaettaviksi. Näiden tapojen ohessa yhtiö on järjestänyt erilaisia mainostempauksia, joiden yhteydessä kutsuja on jaettu yleensä joitain tuhansia kerrallaan. Mahdollisuutta tilaamiselle ilman erillistä kutsua on odotettu pitkään, mutta ilmeisesti vieläkään yhtiö ei avaa ennakkotilausta lopullisesti, eikä tiedossa ole, milloin uusia ennakkotilausmahdollisuuksia olisi tulossa.

Mikäli sivut vielä alkavat toimia, ennen kuin ikkuna umpeutuu, voivat halukkaat ennakkotilata enintään kaksi puhelinta, joiden maksu tapahtuu PayPal-palvelun kautta. Ennakkotilausten toimitusajoista ei ole vielä tietoa.

Päivitys klo 17.50: tilaussivu ei edelleenkään näytä toimivan, mutta tilausikkunaa on jatkettu kahdella tunnilla, eli kello 20:een Suomen aikaa.

Päivitys klo 18.20: lisätty linkki ennakkotilaussivulle. Sivuilla edelleen häikkää, mutta 404-errorin sijaan nyt tulee 503, eli sivut ovat todennäköisesti ruuhkautuneet.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Guylopi

  Eikö niitä voisi vain tuoda kauppoihin että ihmiset voisivat ostaa niitä eikä tämmöistä typerää pelleilyä. Kiinnostaisi kyllä ostaa mutta kun on tehty niin hankalaksi että voi vain unelmoida

  • mattti

   Itse ajattelin OnePlus Onen ostoa joskus toukokuussa, kun puhelimen luvattiin tulevan vapaasti myyntiin kesällä. Kerrankin malttamattomuus kannatti, sillä ostin Oppo Find 7a:n, joka ilmestyi seuraavana päivänä postilaatikkoon tilauksests ja on likipitäen sama luuri.

  • bataattos

   ongelmahan on varmaan se että suosio on liian suurta ja kyseisiä puhelimia ei ole ehditty valmistaa tarpeeksi.

 2. Cubisti

  Taitaa olla vain hyvin vedätetty kupla koko juoni. Jollakin varmaan myytaisiin koko ajan loppuun, jos hinnaksi lyötäisiin 199€ ja markkinoille tuotaisiin vain mysteerinen ennakkotilaus sivu ja kerrallaan 15 puhelinta myytäväksi.

  Kyllä olisi internet ilmiö vailla vertaa.

  Sitä en kiellä etteikö One oikeasti myisi, mutta kyllä tässä on puolet kuplaa mukana: kuka bisnestä tekevä nyt vapaaehtoisesti kieltäytyisi miljoonista. Yksi vaihtoehto foliopäille olisi että näiden puhelimien hintaa tuetaan jostain Kiinan tiedustelupalvelun budjeteista niin se selittäisi a) halvan hinnan b) rajoitetun saatavuuden.

Tuoreimmat jutut