Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Eksoottinen Galaxy Note Edge sittenkin Suomeen – myynti alkaa joulukuussa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy Note Edge

Samsung julkisti Berliinissä järjestetyillä IFA-messuilla mielenkiintoisen Samsung Galaxy Note Edge -älypuhelimen, jonka näyttö kaareutuu toiselle sivulle. Aikaisemmin huhuttiin, että Galaxy Note Edge jäisi Galaxy Roundin tavoin vain muutaman maan herkuksi, mutta nyt Samsung kertoo lehdistötiedotteessaan, että Note Edge saapuu myös Suomeen.

”Galaxy Note Edge on osoitus Samsungin innovaatiokyvystä ja jatkuvasta halusta jatkaa näyttötekniikan keihäänkärjessä. On ilo ilmoittaa, että Note Edge tulee heti myös Suomen markkinoille”, kertoo Samsungin telecom-myyntipäällikkö Mika Engblom.

Samsung tuo Galaxy Note Edgen Suomeen myyntiin joulukuussa. Yhtiö ilmoittaa kuitenkin, että kyseessä on rajoitettu erä ja puhelinta saa vain Charcoal Black -värivaihtoehtona. Tarkempia hinta- tai saatavuustietoja Samsung ei vielä julkistanut, mutta niihin yhtiö palaa lähempänä myyntiintuloa.

Galaxy Note Edgessä on 5,6 tuuman kaareutuva kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 2560×1600 pikseliä. Puhelimen sisuksissa hyrrää Qualcommin Snapdragon 805 -järjestelmäpiiri 2,7 gigahertsin taajuudella ja RAM-muistia löytyy kolmen gigatavun verran. Kuvien napsiminen onnistuu 16 megapikselin takakameralla ja 3,7 megapikselin etukameralla. Galaxy Note Edgessä on myös mielenkiintoinen UV-anturi, joka mittaa UV-säteilyä.

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Norsu

  ”UV-anturi, joka mittaa UV-säteilyä.”

  Jolla on käyttöä Suomessa jopa 2 kuukautena vuodessa.

 2. amoled

  Etkö lomaile?

 3. Vili

  Mahtavaa! Aivan mahtavaa! Huhuh, viimein jotakin hyvää Suomen markkinoille, wauh!

 4. ville

  niin no ei kaikila ole rahhaa matkustella, no eipä niilä kuten itseläkkään ole varmaan vara ostaa kyseistä puhelinta. Ei sillä ainoa samsung tällä hetkellä jonka voisin hommata!

 5. amoled

  Samsung taas tuo turhia ominaisuuksia joita kukaan ei käytä, fail samsung

 6. hienomies

  hieno homma, pitäähä tuota käydä käpistelemässä ja ostaa jos siltä tuntuu. normaali note 4 onkin jo ennakkotilauksessa..

 7. pekka pouta

  Ja tässäkin on android, epic fail. JA android lampaat ostaa.

  • Henrik

   No pitäisikö käyttöjärjestelmä olla yksinkertainen title WP8??. =) ÄLÄ nyt naurata!!.

Tuoreimmat jutut