Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huhu: Nexus 9 esitellään ensi viikolla – myyntiin marraskuun alussa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

google-nexus-logoAiemmin tällä viikolla kerroimme vuodosta, joka kohtuullisen varmasti jo kertoi tulevan Nexus 9 -tabletin käyttämän järjestelmäpiirin sekä muutamia muita yksityiskohtia, mutta nyt uusimmat huhut kertovat tarkempaa julkaisuaikataulua laitteelle. Bright Side of Newsin mukaan laite on määrä esitellä 15. lokakuuta ja myyntiin se tulisi 3. marraskuuta.

HTC:n valmistamaa seuraavaa Nexus-tablettia on odoteltu jo jonkin aikaa ja laitteen julkistusta on odoteltu tässä kuussa tapahtuvaksi. Mikäli Bright Side of Newsin haltuunsa saamiin tietoihin, tai huhuihin, on uskominen, laite esitellään ja ennakkotilaukset alkavat ensi viikolla ja kauppoihin laite siis ennättää vajaat kolme viikkoa myöhemmin, ainakin siis Yhdysvalloissa.

Bright Side of Newsin mukaan uusin Nexus-tabletti on tulossa Googlen oman verkkokaupan lisäksi myös muihin verkko- ja kivijalkakauppoihin ja hinnaksi Yhdysvalloissa on tulossa 399 dollaria. Suomessa hinnan voidaan olettaa siis asettuvan 400 euron paikkeille tai hieman ylemmäs. Hinta on selvästi korkeampi kuin viime vuonna esitellyllä Nexus 7 -tabletilla, jonka hinta Yhdysvalloissa on 229 dollaria.

Aiempien huhujen mukaan HTC:n valmistama Nexus 9 käyttää Nvidian uutta 64-bittistä versiota Tegra K1 -järjestelmäpiiristä. Uuden Nexus-laitteen tulo tarkoittaa samalla myös uuden Android-version, Android L:n virallista julkaisua.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut