Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin tulevat A-sarjalaiset nähty uusissa kuvissa – lisäksi Galaxy A5:n tekniset tiedot tarkentuivat

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy A5

Samsung Galaxy A5

Samsungin odotetaan julkistavan uusia Galaxy Alphan tyyliä jatkavia puhelimia vielä tämän vuoden aikana. Galaxy A3 ja Galaxy A5 on nyt nähty uusissa vuotokuvissa, kiitos Android Méxicon twiittausten. Lisäksi A5-mallista on julkaistu testiraportti, joka tarkentaa sen oletettuja teknisiä tietoja.

GFXBenchin mukaan Galaxy A5 tuo mukanaan aiemmin huhutun viiden tuuman näytön sijaan 4,8-tuumaisen paneelin. Lisäksi testit vaikuttavat paljastaneen järjestelmäpiiriksi Snapdragon 410 -piirin huhutun Snapdragon 400:n sijaan. Ytimien kellotaajuus on kuitenkin tuttu 1,2 gigahertsiä.

Muilta osin testin tulokset vastaavat aiempia tietoja. Galaxy A5:een odotetaan siis edelleen kahden gigatavun RAM-muistia, enintään 16 gigatavua tallennustilaa ja 1280 x 720 pikselin näytöntarkkuutta.

Uusissa vuotokuvissa sen sijaan on näkyvissä sekä Galaxy A5 että pienempi Galaxy A3, jotka on artikkelin lopun kuvassa sijoiteltu Galaxy Alphan rinnalle. Rajatuille alueille tulevaa Galaxy A7:aa, joka on laitesarjan kookkain jäsen, ei nähty lainkaan uusissa kuvissa.

Puhelinten tyyli jatkaa selkeästi Galaxy Alphan jalanjäljissä. Tämänhetkisten tietojen mukaan uusien A-sarjalaisten kehys olisi valmistettu alumiinista, mutta on edelleen mahdollista, että materiaalina käytetään osassa malleista vain metallityyliteltyä muovia.

Oikealta lukien: Galaxy A5, Galaxy Alpha, Galaxy A3

Vasemmalta lukien: Galaxy A5, Galaxy Alpha, Galaxy A3

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. DaveNull

  ”Ytimien kellotaajuus on kuitenkin tuttu 1,2 gigahertsiä.”
  Ja sillä ytimien tyypillähän ei ole mitään väliä kunhan vain määrä ja kellotaajuus pysyy samana, vai kuinka?

  32bit ARMv7 Cortex-A7 vs. 64bit ARMv8 Cortex-A53.

  • Niko Haikala

   Juuri tämän takia uutinen painottikin 400-piirin vaihtumista 410:een. :) Toki 64-bit-tukea olisi voinut alleviivata vielä erikseenkin. Toisaalta tulostaulukko listaa ”mielenkiintoisesti” 410-mainintansa ohessa nimenomaan ARMv7:n, vaikka ko. piirissä pitäisi tosiaan olla A53-ytimet, eli asia ei suuntaan tai toiseen liene kuitenkaan vielä ihan varma. Malttia tarvitaan. :)

 2. Henrik

  Puhelinten tyyli jatkaa selkeästi Galaxy Alphan jalanjäljissä.

  -Tästä + pisteet Samsungille!. ;)

  • Henrik

   Tämänhetkisten tietojen mukaan uusien A-sarjalaisten kehys olisi valmistettu alumiinista, mutta on edelleen mahdollista, että materiaalina käytetään osassa malleista vain metallityyliteltyä muovia.

   -Toivottavasti Galaxy A5 ja A7-malleissa on/tulee olemaan alumiinia!.

Tuoreimmat jutut